Arestari nelegale.

Discutii privind procedura civila
Post Reply
sil

Arestari nelegale.

Post by sil » 13 Jan 2004, 18:50

ce ne facem cand suntem arestasti fara o motivatie puternica,dupa care ni se cauta probe pe toate caile?iar cand nu se gasesc suntem in sfarsit eliberati.vorbesc din cunostinta de cauza.
Am fost arestat 4 luni .eliberat din lipsa de probe.si de 1 an nu se da o solutie dosarului pentru a putea da in judecata statul.

electra

Post by electra » 27 Jan 2004, 01:51

Iti pot da o mie si una de sfaturi gratuite dar cel mai clar se poate vorbi cu dosarul in fata. Problema este urmatoarea: cat de temeinica a fost decizia instantei la momentul respectiv si pe ce probe era intemeiata? insa aceste fapte nu se discuta decat pe probe. Ca idee... poti sa dai statul in judecata si sa obtii ceva daune. Daca esti interesat, contacteaza-ma!

dricaru

Post by dricaru » 09 Jul 2004, 16:12

daca nu exista o solutie de incetare a proc pen sau de trimitere in instanta nu cred ca se poate vorbi de actiune impotriva statului.
Showul inca nu s-a terminat...
Dar poti sa o contactezi pe onorata antevorbitoare sa dati in judecata statul inca din timpul procesului penal.
Si te rog frumos sa-mi dai si mie o bere din banii cistigatzi cu titlul de daune.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

Post Reply