amenda administrativa+cheltuieli de judecata in rate?

Discutii privind procedura penala
Post Reply
retro72

amenda administrativa+cheltuieli de judecata in rate?

Post by retro72 » 21 Dec 2011, 23:16

Buna ziua, de curand am primit o citatie de la procurorii diicot ploiesti.La audieri am fost acuzat pentru consum de droguri usoare, rezid de cannabis, fapta pe care am recunoscut-o in cazul unui dosar in care traficantii de droguri de la care am cumparat jumatate de gram de hasis in urma cu 3 luni au fost urmariti un an de zile.Procesul pentru traficanti va avea loc pe 10 ianuarie 2012, dar intre timp inainte de finalizarea acestui proces am primit o instiintare/citatie pentru care am primit o amenda administrativa de 1000 de lei si 700 de lei cheltuieli de judecata?
Intrebarea mea este daca sunt justificate sumele si deoarece sunt student, de la ai mei nu primesc bani si de curand nu mai am nici loc de munca, daca pot plati amenda administrativa si cheltuielile de judecata in rate?Cum ar trebui sa procedez?

C_A_Coltuc

Re: amenda administrativa+cheltuieli de judecata in rate?

Post by C_A_Coltuc » 04 Jan 2012, 10:50

Trebuie sa platiti

Casa de avocatura Coltuc

Andrei

ce trebuie sa fac

Post by Andrei » 01 Apr 2012, 19:59

am fost luat si dus la sectie deoarece am fost prinsi ca fumam o tigara artizanala cu canabis. mi s a luat declaratii doar la politia locala si au spus sa astept telefon de la ei . ce as putea pati?

Post Reply