Achitand anticipat un credit la o banca, functionara imi spune ca mai am un cont deschis, lucru despre care nu stiam nimic....am cerut mai multe detalii si aflu ca este un cont de card deschis in 2003 si care pana in prezent a adunat comisioane de 400ron....dar....acel card a fost atasat altui produs,in speta un credit care a fost achitat in 2007,cand am inchis contul de credit si am predat si cardul de debit....cred ca functionara care a facut operatiunea a uitat sa inchida si contul cardului de debit....in conventia de cont semnata la deschiderea de cont se stipuleaza ca virgula contul devine inactiv si se inchide automat daca nu se fac operatiuni mai mult de 6 luni,cu exceptia cand contul este atasat altui produs,in cazul meu creditul care a fost achitat in 2007....
ma poate obliga banca sa platesc suma stransa din comisioane?....cu toate ca am avut datele personale actualizate in baza lor de date,si cu toate ca am avut contact cu banca in fiecare luna,nu am fost niciodata notificat despre existenta acelui cont neutilizat pana in momentul acesta......ma poate baga banca in baza de date a clor rau platnici daca refuz sa le platesc suma stransa din comisioane...
mentionez ca nu au vrut sa inchida acel cont pana nu achit suma....rezolvarea lor a fost sa tin contul activ si sa achit in fiecare luna o suma moderata,pana la stingerea datoriei,lucru care nu m-i se pare corect....oare nu incearca sa acopere asa greseala lor din trecut?...
va multumesc anticipat.....
Am descoperit ca am un cont care strange comisioane din 2003