Doresc micsorarea pensiei alimentare / castigarea custodiei

Familiei
Post Reply
Manea F

Doresc micsorarea pensiei alimentare / castigarea custodiei

Post by Manea F » 15 Dec 2011, 16:40

Buna seara.numele meu este Florin.am avut un proces cu fosta concubina pentru incredintarea fiului nostru in virsta de 4 ani.in urma procesului i sa incredintat copilul iar eu sunt obligat sa platesc o pensie alimentara de 200euro,deoarece momentan locuiesc si lucrez in Spania.Contractul pe care il am se incheie la data de 30 ianuarie 2012si intentiones sa ma stabilesc definitiv in Romania. Am dreptul sa fac recurs si as dori sa stiu ce sanse am sa castig custodia copilului avand in vedere ca eu am o situatie materiala mult mai buna decat a ei. Ea locuieste impreuna cu:mama, fica in varsta de 12 ani( dintr-o casatorie anterioara),unchiul si fratele ei, intr-o casa compusa din 5 camere locuibile si anexe. Toti cei mentionati nu dispun de nici un venit in afara de alocatia celor doi minori. Aduc la cunostinta ca fosta concubina are un comportament indecent in fata minorilor(consuma bauturi alcoolice, fumeaza,si limpseste mult timp de acasa,adreseaza injurii minorilor si ii agreseaza fizic). Unchiul ei este si el un consumator inrait de bauturi alcoolice si traieste in conditii mizere.Eu in Romania voi locui cu tatal si actuala concubina in casa tatalui meu recent renovata.Eu deasemenea am in posesie un alt imobil invecinat cu al tatalui meu.Tatal meu primeste o pensie de 700 ron lunar+veniturile din agricultura. Dupa incheierea contractului pe care il am aici voi beneficia de un ajutor de somaj (500-550euro lunar) timp de aproape 2 ani. Va rog sa ma ajutati ca eu sa pot oferi fiului meu o viata decenta.

Va multumesc!

Post Reply