Am semnat in locul altcuiva

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
V T

Am semnat in locul altcuiva

Post by V T » 15 Dec 2011, 16:28

Buna ziua.Trebuie sa recunosc ca am facut fals in acte fara sa realizez atunci ca fac ceva ilegal eu fiind asociatul majoritar si administratorul societatii.Nu am adus beneficii sau prejudicii nimanui cu semnarea acestui act. In fapt am prelungit actul aditional la contractul de comodat pentru sediul fiirmei mele , fara prezenta co proprietarului spatiului..eu semnand in locul lui. Mentionez ca coproprietarul a spus sa fac acest lucru deoarece el nu are timp sa vina cu mine la avocat.Prin urmare avocatul cunoscandu-ne pe amandoi , pe incredere, mi a facut actul aditional la contractul de comodat al sediului firmei. Acum intre mine si coproprietar care e si asociatul firmei cu o cota de 5% parti sociale, au intervenit alte divergente de alta natura ,motiv ptr care acesta se rezbuna si de curand a depus cerere de radiere a sediului firmei pentru care am prelungit contractul de comodat respectiv am inoit actul aditional fara prezenta lui ,dar m a chemat si in judecata pentru fals in acte cu toate ca actul l-am facut cu stiinta lui doar ca am semnat eu in locul lui,iar el nu mai recunoaste acum acest lucru.
Ce trebuie sa fac si la ce sa ma astept? Poate sa ma ajute cineva,cu un sfat?Care este pedeapsa pentru aceasta fapta? Nu am adus nici un prejudiciu nimanui,mi-am platit la zi toate obligatiile de plata ,doar am functionat cu sediul la aceeasi adresa ,fara sa ma gandesc macar la faptul ca acest coproprietar ar putea reclama vreodata acest lucru.Astept sfaturi si va multumesc!

Post Reply