Incredintarea custodiei copilului in urma unui concubinaj

Familiei
Post Reply
Bisa C

Incredintarea custodiei copilului in urma unui concubinaj

Post by Bisa C » 15 Dec 2011, 16:03

Buna ziua.ma numesc Costel Bisa.am avut un proces cu fosta concubina pentru incredintarea fiului nostru in virsta de 4 ani.in data de 05 12 2011 sa hotarit ca minorul sa ramana cu mama lui eu fiind obligat la plata unei pensii alimentare in valoare de 200euro.Mentionez ca eu locuiesc in Spania dar intentionez sa ma stabilesc in Romania la finalizarea contractului de munca care va fi in primele luni ale anului viitor.(la proces nu sa cerut nici un act prin care sa se dovedeasca ca beneficiez de un venit in Spania)

Aduc la cunostinta ca fosta concubina locuieste din luna iulie la domiciliul mamei sale inpreuna cu:mama ,fica ei in virsta de 12 ani (dintro casatorie anterioara) si un unchi (intro casa compusa din 5 camere si o bucatarie)unchiul sau avind dreptul la doua camere.(la efectuarea anchetei sociale sau omis destul de multe lucruri)

Toti cei mentionati nu dispun de nici un venit material in afara de alocatia celor doi copii.

In Romania o sa locuiesc inpreuna cu actuala concubina si tatal meu.dispunem de un imobil compus din:6 dormitoare,bucatarie, anexe si o suprafata de 2800m.Tatal meu este pensionar avind un venit de 700ron.Eu am in posesie un alt imobil invecinat cu al tatalui meu care este compus din 6 camere si o suprafata de 1100m.In 2011 am lucrat de proba in romania in lunile august si septembrie din care am avut un venit lunar de 1100ron.

Va rog sa imi spuneti ce pot face pentru a mi se incredinta custodia copilului,avind in vedere ca mama lui are un conportament inadecvat si nu are nici posibilitati materiale pentru cresterea si educarea acestuia

multumesc anticipat

C_A_Coltuc

Re: Incredintarea custodiei copilului in urma unui concubina

Post by C_A_Coltuc » 04 Jan 2012, 11:04

Trebuie deschisa o actiune judecatoreasca

Post Reply