Datorii de 90 lei la o banca
Datorii de 90 lei la o banca
Ce se poate intampla in cazul in care am datorii de 90 lei la "banca X" pentru comision cont curent? Societatea este suspendata pe 3 ani. Iar in contul respectiv nu a fost rulat nici un ban de ani de zile....Banca nu vrea sa-mi accepte cererea de inchidere a conturilor dacat daca imi achit debitul. Alte banci, daca nu se ruleaza nici un ban timp de 6 luni, inchid conturile de la sine. La "banca X" nu se intmpla la asta.
Re: Datorii de 90 lei la o banca
O sa va puna poprire pe toate conturile pe care le aveti.
Re: Datorii de 90 lei la o banca
Sunt cazuri in care firma de recuperari au propus amiabil un angajament de plati mult mai relaxat, impartind suma datorata in rate egale pe maxim 10 ani, fara sa mai inregistreze dobanda si penalizari atata timp cat va respectati datele de plata. Veti avea surpriza sa platit sume mult mai mici decat plateati inainte la banca, chiar daca restanta dvs a crescut foarte mult datorita penalitatilor inregistrate de cand nu ati mai platit dvs. Am vazut cazuri concrete in care angajamentul de plata catre firma de recuperare creante era de sub 400 ron lunar, fata de rata la banca din timpul creditului de peste 800 ron.
- Daca nu inregistrati pe numele dvs venituri si nu aveti bunuri ( case, masini ) din punct de vedere legal nu vi se poate face nimic, decat intimidari.
- Daca au trecut mai mult de 3 ani de cand ati platit ultima rata, datoria s a prescris, ca si mai sus, nu se mai poate face nimic legal, dar ATENTIE, orice mica plata a dvs sau recunoastere a datoriei vor intrerupe prescriptia.
- Incercati sa tratati cu banca de la inceputul problemelor, pe cat de simplu v-ar parea, relatia cu o firma de recuperari este cu mult mai stresanta.
- Nu faceti pe desteptii, incercati o conciliere amiabila si rugatii sa va permita plati lunare in concordanta cu venitul dvs
- Nu uitati ca termenul de prescriptie se intrerupe foarte usor cu simpla cerere de executare silita, chiar daca la ora respectiva nu are exact ce sa recupereze.
- Calculati ca pe toata durata in care trageti de timp dobanzile si penalizarile cresc proportional
- Daca nu inregistrati pe numele dvs venituri si nu aveti bunuri ( case, masini ) din punct de vedere legal nu vi se poate face nimic, decat intimidari.
- Daca au trecut mai mult de 3 ani de cand ati platit ultima rata, datoria s a prescris, ca si mai sus, nu se mai poate face nimic legal, dar ATENTIE, orice mica plata a dvs sau recunoastere a datoriei vor intrerupe prescriptia.
- Incercati sa tratati cu banca de la inceputul problemelor, pe cat de simplu v-ar parea, relatia cu o firma de recuperari este cu mult mai stresanta.
- Nu faceti pe desteptii, incercati o conciliere amiabila si rugatii sa va permita plati lunare in concordanta cu venitul dvs
- Nu uitati ca termenul de prescriptie se intrerupe foarte usor cu simpla cerere de executare silita, chiar daca la ora respectiva nu are exact ce sa recupereze.
- Calculati ca pe toata durata in care trageti de timp dobanzile si penalizarile cresc proportional