Mai are rost sa fac apel?
Mai are rost sa fac apel?
buna ziua , am urmatoarea speta: In 2008 am incheiat la notariat o Promisiune bilaterala de vanzare cumparare cu un dezvoltator persoana fizica , pt un apartament . Pretul apartamentului a fost de 55.000 euro din care am platit pana in prezent 52.500 . In promisiune se spacifica clar ca ''dreptul de proprietate se va transmite promitentilor cumparatori pana cel tarziu la data de 31.12.2008 . Bineinteles ca ap nu a fost gata la data respectiva, mi-a fost predat in luna mai 2009. Problema cea mai mare este ca nici pana acum blocul nu este intabulat , nu exista in extrasul de carte funciara. Ca urmare in mai 2011 am actionat in judecata dezvoltatorul iar judecatorul mi-a respins actiunea de rezolutiune contract motivand ca desi promitentii vanzatori nu si-au indeplinit in totalitate obligatiile , adica nu au intabulat blocul si nu mi-au transmis dreptul de proprietate cum se obligasera in promisiune , ei au construit blocul si m-au lasat sa folosesc apartamentul si ei se obliga in continuare sa faca demersurile pt intabularea acestora in viitor . Mi s-a dat drept de apel in 15 zile . Intrebarea mea este daca are rost sa fac apelul ?
Re: Mai are rost sa fac apel?
Dar bineinteles ca trebuie sa faceti apel. Simplul act de folosinta nu constituie proprietate. Justificarea judecatorului este inaccpetabila. Chiar daca v-a dat apartamentul in folosinta, atat timp cat nu va puteti intabula dreptul d-voastra de proprietate, constructorul poate sa revanda apartamentul catre altcineva sau poate sa il constituie garantie pentru imprumut.
Re: Mai are rost sa fac apel?
buna ziua , revin cu problema mea , mi s-a respins si apelul , inca nu stiu motivul pt . ca nu mi-a ajuns inca sentinta , voi reveni cu detalii .