proces asociatia de proprietari

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
al3xn01

proces asociatia de proprietari

Post by al3xn01 » 11 Dec 2011, 18:47

Buna seara dl avocat va rog frumos mai ajutati-ma cu o problema, eu si tatal meu stam intr-un apartament care era al tatalui meu si al mamei mele, mama mea a murit am dezbatut mosteneriea eu am 3/4 din apartament si tatal meu 1/4 asta sa intamplat in iunie 2009. De la o perioada nu am mai putut cu tatal meu sa platim la asociatia de proprietari si acum ne-au dat in judecata eu si tatal meu traim din pensia lui de 750 RON. eu sunt in cautaria unui loc de munca , eu nu mai am nici un venit doar pensia tatalui, el fiind si bolnav.
am vazut ca se poate depune o cerere pentru reesalonare in instanta. am fi deacord sa dam in jur la 150 RON lunar, eu cu tatal meu mai avem o hotarare care a devenit definitiva in care trebuie sa recuperam niste bani de la cineva o suma destul de mare , aceasta fiind la un executor judecator si daca am recuperao am plati toata suma. tin sa precizez ca apartamentul acesta in care stam este scos la licitatie de catre o banca. deci ma ajutati va rog frumos cum sa fac cererea aceasta?
Numãr unic dosar: 3976/327/2011
Înregistrat în data de: 02.06.2011
Obiect dosar: pretenţii REPUNERE PE ROL
Materia juridicã: Civil
Stadiu procesual: Fond
Părţi: ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI NR.x : Reclamant
xxxxxxxxxx : Pârât

CĂI DE ATAC:
Tip acţiune Data declarare Cine declara
Pagina 1

TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Detalii
07/09/2011 Amână cauza
Solutie: In temeiul art. 155 ind. 1 Cod de Procedura Civila suspenda judecata in prezenta cauza. Cu drept de recurs pe toata durata suspendarii. Pronuntata in sedinta publica, astazi 07.09.2011.
30/11/2011 Amână cauza
Solutie: termen pentru a se solicita reclamantei să depună la dosar calculul penalităţilor în ceea ce priveşte pârâtul
14/12/2011
Solutie:
Pagina 1

acesta e procesul cu asociatia si am intels ca poate depune o cerere de reesalonare in instanta.. ca el nu se poate prezenta fiind bolnav mai mult sta in casa. va multumesc ! si va rog ajutati-ma cu un exemplu de cerere.

Post Reply