Caut avocat pentru furt din locuinta

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
Costantin

Caut avocat pentru furt din locuinta

Post by Costantin » 09 Dec 2011, 11:10

Am facut o greseala care mi-a schimbat viata complet. Eu munceam la o familie care avea mare incredere in mine, de mic am crescut sub ochii lor, ca eu stateam la casa de copii si ii mai ajutam prin casa, la piata, pana anul acesta. Le-am luat din casa fara sa imi dau seama ca am sa regret foarte mult, nu am mai facut-o pana acum dar nu imi pot explica ce a fost cu mine. Am fost dat la politie pentru ce am facut, am fost anchetat si m-am ales cu un dosar penal ce ma face sa traiesc o teroare in viata cu zi cu zi, pentru ca nu stiu ce se va intampla cu mine. Va rog frumos, daca se poate, sa ma ajutati si me mine cu un avocat, ca nu am bani sa imi permit unul si singur pe laga ce se intampla in jurul meu, nu am sa fac fata. Daca puteti, va rog din tot sufletul sa ma sunati la 0730878735 ca nu mai suport. Va multumesc anticipat.

Guest

Re: Caut avocat pentru furt din locuinta

Post by Guest » 09 Dec 2011, 11:11

Conform prevederilor legale, asistenta juridica in cauzele penale este obligatorie cand invinuitul sau inculpatul este minor, internat intr-un centru de reeducare sau instituit medical-educativ, retinut sau arestat, chiar in alta cauza, cand fata de acesta a fost dispusa masura de siguranta a internarii medicale sau obligarea la tratament medical ori cand organul de urmarire penala sau instanta apreciaza ca invinuitul sau inculpatul nu si-ar putea face singur apararea. In cursul judecatii, asistenta juridica este obligatorie si in cauzele in care legea prevede pentru infractiunea savarsita pedeapsa detentiunii pe viata sau pedeapsa inchisorii de 5 ani sau mai mare. Prin urmare, daca nu va permiteti un avocat, sa stiti ca se vor lua masuri pentru desemnarea unuia din oficiu.

C_A_Coltuc

Re: Caut avocat pentru furt din locuinta

Post by C_A_Coltuc » 09 Dec 2011, 11:11

Asistenta juridica in cauzele penale este obligatorie cand invinuitul sau inculpatul este minor, internat intr-un centru de reeducare sau instituit medical-educativ, retinut sau arestat, chiar in alta cauza, cand fata de acesta a fost dispusa masura de siguranta a internarii medicale sau obligarea la tratament medical ori cand organul de urmarire penala sau instanta apreciaza ca invinuitul sau inculpatul nu si-ar putea face singur apararea.

Guest

Re:caut avocat cu cunostinte in legea famiiliei

Post by Guest » 22 Mar 2012, 10:10

Ma numesc Mihai am 27 de ani si ass doro sa stiu cum pot sa-mi dau parinti in juu ca nu s-au interesat de mine decand m-au faacut si pana azi.
decata pentrAm fost institutionalizat in centre de pasament de la o varsta foarte frageda iar acum dupa ce i-am gasit nu vor sa ma ajute deloc.Nu am nevoie de bani de bani de la ei ci doar de un loc in casa sa pot sta alaturi de ei.Nu-mi mai permit sa stau cu chirie salariu fiindu-mi micsorat din cauza crizei.Va rog insistent daca cunoaasteti sau aveti un raspuns la intrebarea mea sa il lasati pe urmatoarea adresa de email: mihaissexy_26@yahhoo.ro

Va multumesc pentru atentia acordata

Post Reply