pensie alimentara.

Discutii privind procedura penala
Post Reply
Happy21

pensie alimentara.

Post by Happy21 » 18 Nov 2011, 19:31

Buna seara,sotul meu a divortat de fosta lui nevasta in 2002, ia lasat toate bunurile imobile si mobile ( casnice si electrocasnice),banii de la un apartament , o masina Dacia Super- Nova si 1 ha de teren. Au facut o conventie in fata judecatorilor, ca lasa partea sa de bunuri pt fata,partajul nu s-a facut. Fosta nevasta e grefier , mai nou, grefier sef, si face abuz in servici, folosindu-se de relatiile ei pt a influenta instanta de judecata.L-a dat pe sot la abandon familial,dupa 3 ani de la divort, desi divortul a fost desfacut din culpa comuna,i s-a impus o pensie a limentara de 200Ron, nici bine nu am primit hotararea, caci a aparut alta de majorare de pensie cu data dispunerii inaintei ce la de impunere de plata.Sotul ia dat bani, fetei totusi,mama sa cind recunoaste, cind nu, noroc cu chitantele de la mandatele postale.Plingeri face mereu, ne streseaza.Sotul a deschis si el actiune de partaj.Dar fosta nu mai recunoaste conventia verbala.Eu si sotul avem 2 copii, de 4 si respectiv 2 ani, o casa , masina,si un teren, toate facute impreuna dupa casatoria noastra , ambii am lucrat, ambii ne-am imprumutat..Avem rata lunara la banci in valoare de 1900Ron.Au venit de la primarie, sa-i faca ancheta sociala sotului, pt a stabili pensia alimentara pt fata, mama ei avind un salariu dublu ca al sotului meu. De ce face ancheta sotului din moment ce tot ce avem e bun comun al nostru si avem si 2 minori pe care ii crestem, rate la banca mari,salarii mici??? Cum i se va calcula cuantumul de pensie alimentara??
As dori sa-mi explica-ti si mie,cum sta treaba, ne hartuieste intruna ,vorbeste urat cu politistii din sat fiindca nu solutioneaza plingerile cum vrea ea,ne calomniaza, ce e de facut pt a o linisti?? Doresc sa-mi cresc copii decent si in liniste. VA ROG DATI-MI UN SFAT, E BINE PRIM IT. VA ROG SI VA MULTUMESC.

Post Reply