Buna ziua,
Am urmatoarea problema,este vb despre un proces pe care l-am pierdut in instanta cu un fond funciar.Acel teren a fost preluat prin anii 60 de Ocolul Silvic desi existau acte (contract de vanzare cumparare)si trebuiau facute cereri cu Legea 18/91 pt a-l redobandi.Un mostenitor al defunctului , A a facut cerere pe numele sotiei(precizez ca el nu mai este in viata),iar celalalt mostenitor B a facut cererea pe numele sotului(precizez ca mostenitoarea de drept era sotia care si acum este in viata dar in 91 cand a facut cererea a facut-o pe numele lui si nu a sotiei ,aici este greseala ) si din cauza asta instanta nu ne-a dat castig de cauza pt ca trebuia facuta cererea pe numele mostenitoarei.Va mai spun ca mostenitoarea A are deja titlu de propietate validat cu intreaga suparafata.Noi in instanta am cerut includerea in tiltlu dar se pare ca nu s-a putut tinand cont de Legea 18/91 care mi se pare de-a dreptul aiurea.Vreau sa va intreb daca mai exista o portita de a ataca din nou in instanta,si anume :ne-am gandit la succesiune care nu a fost facuta pt ca prin anii 60 acel fond funciar era in mainele Ocolului Silvic.Exista sanse de castig in instanta cu succesiunea dat fiind faptul ca mostenitorul A are deja titlu de proprietate pe toata suprafata?Mai precizez ca mostenitoarea de drept este inca in viata...
Va multumesc si astept un raspuns cat mai curand posibil!!!!!!!
Citeste mai mult: succesiune-t19557.html?sid=39e98f93f792 ... z1e2CWgHe8
succesiune!!!