viitor exam la INM?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
romanitza_n

viitor exam la INM?

Post by romanitza_n » 15 Dec 2003, 20:59

Este doar un zvonuletz ca se va organiza in februarie un nou examen la Institutul National al Magistraturii? :? Poate adauga cineva, ceva referitor la acest aspect? 8O
Multumesc :wink:

kydd

Examen la INM in februarie?

Post by kydd » 17 Dec 2003, 22:55

:?: Nu cred ca se va organiza examen la INM in februarie. Am auzit ceva de un examen de admitere in Barou in februarie-martie 2004.
Despre examenul la INM - poate in mai , oricum va fi anuntat cu 45 de zile inainte la tribunal sau pe site-ul INM-ului.

cristiti

Post by cristiti » 06 Jan 2004, 12:05

A N U N T

Ministerul Justitiei organizeaza concurs pentru ocuparea a 350 de posturi vacante de judecator la judecatorii.
Concursul va avea loc la Bucuresti, la data de 28 februarie 2004.
Inscrierea candidatilor la concurs se face numai la tribunalul din judetul de domiciliu, in perioada 10-25 ianuarie 2004, de unde se pot obtine Regulamentul si tematica concursului, precum si relatii privind actele necesare pentru inscriere.
Taxa de inscriere la concurs este de 3.000.000 lei.
La concurs se pot inscrie absolventii facultatilor de drept, care indeplinesc conditiile prevazute de art.46 alin.1 si art.65 din Legea nr.92/1992, republicata, modificata si completata, precum si ale art.2 din Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursului pentru ocuparea unor posturi vacante de judecator.
Relatii suplimentare se pot obtine la telefon: 3144400/1161, 1409.

Succes!

romanitza_n

Post by romanitza_n » 06 Jan 2004, 22:45

Iti multumesc Cristiti...
din pacate nu e ceea ce asteptam eu de la "ministerialii" nostri.. :evil:
Se pare ca e aceeasi gargara ca cea din noiembrie.. nu e pentru absolventul "de rand".. Oricum iti multumesc mult pt raspuns.

Post Reply