Bună ziua , am o preblema si anume acum vreo 2 săptămani a iesit un scandal intr-un bar care a degenerat si bineinteles s-a lasat cu bataie in ideea ca eu eram singur si partea asa zis agresata erau in numar de 4 persoane. Am aflat mai nou ca a pus plangere penala la politie pt loviri si alte violente presupun ...si cred totodata ca in urma conflictului unul din cei agresati si-a pierdut ochelarii mai bine zis in incaierare i-au fost aruncati si presupun ca s-au spart.
Pot fi ei martori pentru ei atata timp cat nu au alti martori sau mai bine spus atata timp cat eu eram singur si ei erau 4 unde este agresiunea ............... doar eu am fost cel in inferioritate ........... si plus ca erau si bauti.
A doua zi am vazut una din partile vatamate care nu avea nici un semn vizibil de lovitura cel putin umbla sa-si recupereze ochelarii presupun.
Ce pot pati in astfel de cazuri in caz ca nu mna impac cu ei
O bataie spontana
Re: O BATAIE SPONTANA
nu ştiu cine te poate ajuta pe tine, însă, eu ştiu un lucru: din ceea ce ai scris tu nu e nimic care să-mi spună care a fost faza acolo.
deci...cu alte cuvinte...pe un jurist îl interesează anumite aspecte. tu ai reuşit să nu le oferi.
dacă ei au fost patru şi din probe reiese că tu i-ai bătut pe toţi, ai comis 4 infracţiuni, spre exemplu.
că tu erai doar unul...asta puţin contează.
deci...cu alte cuvinte...pe un jurist îl interesează anumite aspecte. tu ai reuşit să nu le oferi.
dacă ei au fost patru şi din probe reiese că tu i-ai bătut pe toţi, ai comis 4 infracţiuni, spre exemplu.
că tu erai doar unul...asta puţin contează.
Re: O BATAIE SPONTANA
salut ce date te-ar interesa ...din cate am inteles unul singur a depus plangere cel care are ochelarii distrusi , ma refeream la ideea ca de fapt si de drept m-am aparat nu neaparat ca sunt un pui de ninja si ma lupt cu cate 4 odata cel putin sincer sa fiu in rapiditatea evenimentelor nu stiu pe cati din ei i-am lovit.
spune-mi te rog ce ar trebui sa-ti aduc la cunostinta sau ce as putea pati pt atata lucru
spune-mi te rog ce ar trebui sa-ti aduc la cunostinta sau ce as putea pati pt atata lucru
Re: O bataie spontana
SA POVESTESTI PAS CU PAS, CA SI CUM AI RELATA UN FILM. CRONOLOGIC. IN ORDINE. SI NU NEAPARAT AMANUNTE CARE TE INTERESEAZA PE TINE, SITUATIA TA.
Re: O bataie spontana
ok iti povestesc pas k pas:
Eram intr-un bar iar la alta masa alte 4 persoane , care consumau bere si nu mai stiu ce iar in momentul knd am intrat in bar s-au legat de mine in ideea k date mai incolo si chestii de genul , i-am ignorat dupa care au inceput sa vorbeasca galagios la masa k isi baga isi dreg fac ceva pe mine etc special sa -i aud dupa care a iesit un schimb taios de replici s-au ridicat de la masa si mau chemat afara ....din adrenalina a iesit bataia bineinteles nu stiu pe cine am lovit sau cine m-a lovit fiindca efectiv a fost un schimb rapid de lovituri dupa care eu am intrat inapoi in bar si ei au plecat , iar in timpul cat am mai stat in bar a iesit alta persoana care era imbracata relativ ca mine afara si s-a intors cu capul spart fiind lovit presupun de acele persoane confudându-l cu mine care am inteles ca s-au intors in numar mai mare ulterior sa ma caute . Sigur va spun k persoana care mi-a facut plangerea nu am tras in ea decat poate maxim o palma k atunci am realizat ca i-au cazut ochelarii pe jos .
Am plecat acasa dupa aceasta si la vreo 3 saptamani am auzit ca s-a facut plangere impotriva mea
Eram intr-un bar iar la alta masa alte 4 persoane , care consumau bere si nu mai stiu ce iar in momentul knd am intrat in bar s-au legat de mine in ideea k date mai incolo si chestii de genul , i-am ignorat dupa care au inceput sa vorbeasca galagios la masa k isi baga isi dreg fac ceva pe mine etc special sa -i aud dupa care a iesit un schimb taios de replici s-au ridicat de la masa si mau chemat afara ....din adrenalina a iesit bataia bineinteles nu stiu pe cine am lovit sau cine m-a lovit fiindca efectiv a fost un schimb rapid de lovituri dupa care eu am intrat inapoi in bar si ei au plecat , iar in timpul cat am mai stat in bar a iesit alta persoana care era imbracata relativ ca mine afara si s-a intors cu capul spart fiind lovit presupun de acele persoane confudându-l cu mine care am inteles ca s-au intors in numar mai mare ulterior sa ma caute . Sigur va spun k persoana care mi-a facut plangerea nu am tras in ea decat poate maxim o palma k atunci am realizat ca i-au cazut ochelarii pe jos .
Am plecat acasa dupa aceasta si la vreo 3 saptamani am auzit ca s-a facut plangere impotriva mea