O bataie spontana

Discutii privind procedura penala
Post Reply
danut

O bataie spontana

Post by danut » 01 Nov 2011, 08:01

Bună ziua , am o preblema si anume acum vreo 2 săptămani a iesit un scandal intr-un bar care a degenerat si bineinteles s-a lasat cu bataie in ideea ca eu eram singur si partea asa zis agresata erau in numar de 4 persoane. Am aflat mai nou ca a pus plangere penala la politie pt loviri si alte violente presupun ...si cred totodata ca in urma conflictului unul din cei agresati si-a pierdut ochelarii mai bine zis in incaierare i-au fost aruncati si presupun ca s-au spart.
Pot fi ei martori pentru ei atata timp cat nu au alti martori sau mai bine spus atata timp cat eu eram singur si ei erau 4 unde este agresiunea ............... doar eu am fost cel in inferioritate ........... si plus ca erau si bauti.
A doua zi am vazut una din partile vatamate care nu avea nici un semn vizibil de lovitura cel putin umbla sa-si recupereze ochelarii presupun.
Ce pot pati in astfel de cazuri in caz ca nu mna impac cu ei

ignite

Re: O BATAIE SPONTANA

Post by ignite » 02 Nov 2011, 16:35

nu ştiu cine te poate ajuta pe tine, însă, eu ştiu un lucru: din ceea ce ai scris tu nu e nimic care să-mi spună care a fost faza acolo.

deci...cu alte cuvinte...pe un jurist îl interesează anumite aspecte. tu ai reuşit să nu le oferi.

dacă ei au fost patru şi din probe reiese că tu i-ai bătut pe toţi, ai comis 4 infracţiuni, spre exemplu.

că tu erai doar unul...asta puţin contează.

danut

Re: O BATAIE SPONTANA

Post by danut » 02 Nov 2011, 18:21

salut ce date te-ar interesa ...din cate am inteles unul singur a depus plangere cel care are ochelarii distrusi , ma refeream la ideea ca de fapt si de drept m-am aparat nu neaparat ca sunt un pui de ninja si ma lupt cu cate 4 odata cel putin sincer sa fiu in rapiditatea evenimentelor nu stiu pe cati din ei i-am lovit.
spune-mi te rog ce ar trebui sa-ti aduc la cunostinta sau ce as putea pati pt atata lucru

ignite

Re: O bataie spontana

Post by ignite » 07 Nov 2011, 19:31

SA POVESTESTI PAS CU PAS, CA SI CUM AI RELATA UN FILM. CRONOLOGIC. IN ORDINE. SI NU NEAPARAT AMANUNTE CARE TE INTERESEAZA PE TINE, SITUATIA TA.

danut

Re: O bataie spontana

Post by danut » 09 Nov 2011, 18:28

ok iti povestesc pas k pas:
Eram intr-un bar iar la alta masa alte 4 persoane , care consumau bere si nu mai stiu ce iar in momentul knd am intrat in bar s-au legat de mine in ideea k date mai incolo si chestii de genul , i-am ignorat dupa care au inceput sa vorbeasca galagios la masa k isi baga isi dreg fac ceva pe mine etc special sa -i aud dupa care a iesit un schimb taios de replici s-au ridicat de la masa si mau chemat afara ....din adrenalina a iesit bataia bineinteles nu stiu pe cine am lovit sau cine m-a lovit fiindca efectiv a fost un schimb rapid de lovituri dupa care eu am intrat inapoi in bar si ei au plecat , iar in timpul cat am mai stat in bar a iesit alta persoana care era imbracata relativ ca mine afara si s-a intors cu capul spart fiind lovit presupun de acele persoane confudându-l cu mine care am inteles ca s-au intors in numar mai mare ulterior sa ma caute . Sigur va spun k persoana care mi-a facut plangerea nu am tras in ea decat poate maxim o palma k atunci am realizat ca i-au cazut ochelarii pe jos .
Am plecat acasa dupa aceasta si la vreo 3 saptamani am auzit ca s-a facut plangere impotriva mea

Post Reply