Casatorit, dar despartit de 9 ani, traind in concubinaj

Familiei
Post Reply
frunza

Casatorit, dar despartit de 9 ani, traind in concubinaj

Post by frunza » 27 Oct 2011, 09:50

Buna ziua!
Am trait in concubinaj 9 ani cu un barbat (decedat in septembrie 2011). Acesta era casatorit (sotia nevrand sa divorteze). In comun nu au mai avut din 2000 nici bunuri mobile si nici imobile (a avut ea grija de asta), in schimb exista 2 copii, ambii majori.
„Sotul” meu, a prins un contract in strainatate, unde a si decedat. Binenteles ca a avut asigurare (nu este cine stie ce, dar si asa eu am facut atat inmormantarea cat si pomenile de pana acum), asigurare a carei beneficiara sunt eu. Toate actele (procesul verbal al procuraturii, raportul de deces, certificatul de deces, etc) mi-au fost inmanate mie. Eu am drept de semnatura pentru a scoate bani din contul bancar in care primea salariul.
Acum, familia de drept imi cere atat certificatul de deces in original, cat si banii din asigurare. Daca il dau, poate avea acces la restul de salariu si la asigurare?
Mai ales ca am de platit si creditul lui, facut pentru copii lui. Aceste datorii nu vor sa le preia sub motivul ca nu avea domiciliul in CI la ele (care stau la mama fostei sotii) ci la adresa unde locuiesc eu.
Va rog ajutati-ma cu un raspuns.
Multumesc anticipat!

Post Reply