Buna ziua,
am luat astazi o amenda ratb pe nedrept zic eu...
Chiar inainte sa ma urc in tramvai mi-am luat 2 calatorii, apoi am validat cardul. La prima incercare a aparut pe ecran (repetati validarea si un beep lung); am mai trecut cardul o data prin fata aparatului, am auzit un beep scurt, imaginea a trecut foarte repede si eram ferm convinsa ca asta inseamna ca este validat.
Ei bine...surpriza, a venit controlorul, si mi-a dat amenda desi am incercat sa-i explic situatia si chiar i-am aratat bonul pentru clatorii, luat cu 20 de minute inainte.
Ma enerveaza faptul ca am platit calatoria, am fost un cetatean corect (in intentie cel putin) dar pentru ca aparatele alea nu functioneaza cum trebuie, mai platesc si amenda. Ce e si mai suarator e faptul ca au mai coborat o persoana, pe care insa au lasat-o sa plece (presupun ca le-a dat bani); pe mine m-au intrebat daca am, chiar nu aveam si nici nu le-as fi dat, iar abia apoi mi-au intocmit procesul verbal pe care n-am vrut sa- semnez pentru ca nu sunt de acord.
Am vreo sansa sa nu fiu nevoit sa platesc? Sau pur si simplu am avut ghinion si trebuie sa platesc...?
Uimitoarea amenda Ratb