antedatare
antedatare
in ce fel ar putea fi sanctionata antedatarea unui act sub semnatura privata? :?
nu ma pot abtine sa nu afirm ca, uneori, noi "oamenii de drept" ( cum cum se definea Istrate Micescu prin 1939) suntem smecheri...
cam greu demonstreaza antedatarea....ideea e ca daca l-a semnat a acceptat clauzele inclusiv data contractului, asa ca....principiul libertatii contractuale -nimeni nu-l obliga sa semneze contractul antedatat daca nu vrea...daca il semneaza inseamna ca acel contract s-a incheiat la data prevazuta in el. nu prea vad cum poate face dovada ca acel contract nu s-a incheiat la data respectiva ci la o alta data.

da, corect!
sa zicem ca vin doi martori care arata faptul ca respectivul contract a fost antedatat (dar nu stiu de unde o sa-i ia, ca daca nu sunt de fata la semnare inseamna ca nu stiu ca s-a antedatat), si vin doi martori si de la mine care arata ca a fost incheiat la data din contract ce se intampla?
se analizeaza impreuna cu celelalte probe de la dosar!
care ar putea sa fie acelea?
sa zicem ca vin doi martori care arata faptul ca respectivul contract a fost antedatat (dar nu stiu de unde o sa-i ia, ca daca nu sunt de fata la semnare inseamna ca nu stiu ca s-a antedatat), si vin doi martori si de la mine care arata ca a fost incheiat la data din contract ce se intampla?
se analizeaza impreuna cu celelalte probe de la dosar!
care ar putea sa fie acelea?