Buna ziua, ma numesc Catalin si as avea nevoie de niste sfaturi. Va voi relata pe scurt problema.
In anul 2000 locuiam impreuna cu mama mea intr-o garsoniera undeva prin sectorul 5. Garsoniera fiind propietate personala a mamei. Vecini cu noi erau niste cetateni de etine rroma (sot si sotie) care, profitand de faptul ca mama era singura si in varsta iar eu eram minor, au intrat cu forta peste noi in casa. Cu amenintari, forta si teroare au incercat sa ii ia garsoniera. Mama speriata si nestiind ce sa faca ca sa nu ne ia casa a hotarat sa parasim locuinta. Trebuie sa spun ca acei rromi au facut inchisoare pentru talharie si altele deci frica era destul de mare in acel moment. Asa am ajuns sa locuim pe la rude si prieteni pana cand am reusit prin 2006 sa cumparam o alta locuinta. Asa au trecut 11 ani de cand am plecat din garsoniera aceea iar acei rromi inca locuiesc acolo fara niciun act sau forme legale. Asta pana pana acum cateva zile cand n-am trezit cu ei la usa casei in care locuim acum. Au inceput sa ne ameninte iar cu moartea si ca ne rup mainile si picioarele daca mama nu le da lor garsoniera aceea. Am reusit sa ii fac sa plece spunandu-le ca sun la 112. Apoi am mers la sectia de politie de care apartinem si am depus plangere impotriva lor.
Stiu ca am gresit pentru ca nu am mers atunci in 2000 la politie. As avea nevoie de niste sfaturi ca sa stiu ce sa fac in continuare. As vrea sa merg sa depun inca o plangere la sectia de politie de care apartine aceea garsoniera apoi sa angajez un avocat si sa obtin evacuarea lor. Oare ii pot acuza de tulburare de posesie pentru ca au trecut atatia ani in care nu am facut nimic si imi pare tare rau acum.
Orice sfat e binevenit si va multumesc anticipat.
Tulburare de posesie - alungare din propria casa
Re: Tulburare de posesie - alungare din propria casa
FA PLANGERE LA POLITIE SI INTERESEAZA TE FRECVENT DESPRE EA.