executare silita ,datorie retroactiva

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
vladia

executare silita ,datorie retroactiva

Post by vladia » 23 Feb 2005, 09:00

Buna ziua.Revin si eu cu o intrebare:in urma unui proces de pensie intretinere,curtea a dispus plata in favoarea fiului meu a sumei datorate de tatal acestuia,retroactiv,de la inceperea procesului,adica de acum 2 ani(aproximativ 1500 euro;pensia stabilita lunar fiind de 100 euro).Problema este ca ,actionandu-l prin executor,respectivul a spus ca nu are bani si nu poate plati in plus de suma lunara ,decat 20 euro.....
Ceea ce ar duce la recuperarea sumei in...cativa zeci de ani! Fiind cetatean german,este sigur ca legile romane nu au ce sa-i faca.Si pana la urma inclin sa cred si eu acest lucru! Cand executorul a stat de vorba cu acesta si i-a spus ca-l da in consemn la frontiera,raspunsul a fost ca...nu a omorit pe nimeni si nu-l poate opri doar pentru bani la granita!
Ce ma sfatuiti sa fac in cazul acesta? Imi este de vreun folos faptul ca-i cunosc adresa si locul de munca din Germania?Respectivul nu are bunuri in tara.
Mi se pare ca executorii din orasul meu,dat fiind faptul ca nu s-au mai confruntat cu un astfel de caz,nu prea stiu ce sa faca!
Va multumesc anticipat in eventualitatea unui raspuns.

viky56

Post by viky56 » 21 Sep 2005, 16:50

fai dosar penal.plangere penala de abandon familial sa vezi atunci ce va actiona rapid de frica
Daca nu si exista posibilitatea sa aiba parinti in tara acestia sunt obligati in situatia in care el este in imposibilitate de plata sa achite ei

Post Reply