sfat caz penal alcool la volan

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
enea costel

sfat caz penal alcool la volan

Post by enea costel » 20 Sep 2011, 19:07

am 1 si respectiv 0,90...am facut recurs la iml si rezultatul este 0,90.... la primele probe la spital in fisa mi-au trecut fara stari d voma , coeerent si nu mai stiu ce... am cooperat etc...am sanse sa scap fara dosar penal si doar cu o amenda administrativa? are rost sa angajez un avocat? am sansee...va multumec anticipat...astept un raspuns sincer .

ignite

Re: sfat caz penal alcool la volan

Post by ignite » 02 Nov 2011, 17:06

nu cred că ai şanse. mai există procurori care au dat şi mai dau amenzi administrative pentru situaţii de genul acesta, însă, iese scandal ierarhic.
mie mi se pare normal să fii trimis în judecată.
mai ales că spui că ai avut 0,90 şi înţeleg că după recalcularea alcoolemiei, deci înainte de asta valorile erau mai mari. aum am citit cu atenţie...deci...aşa e.

eu îndăznesc să-ţi spun că nu scapi.

ignite

Post by ignite » 02 Nov 2011, 17:08

cred că avocatul nu te va ajuta cu absolut nimic, decât să spună în trei fraze, să rezume speţa şi să pledeze pe individualizarea judiciară a pedepsei, iar după cum ştiu eu cum merge treaba...rezultatul nu e altul decât că rămâi fără bani.

dar dacă vrei să te prezinţi frumos...ia-ţi un avocat.

Guest

Post by Guest » 13 Oct 2012, 14:08

azi am aflat ca in sistemul politiei apar cu 0,80 in suflatoare si eu am 0,62 ... sa ii dau in judecata?

Post Reply