sfat caz penal alcool la volan
sfat caz penal alcool la volan
am 1 si respectiv 0,90...am facut recurs la iml si rezultatul este 0,90.... la primele probe la spital in fisa mi-au trecut fara stari d voma , coeerent si nu mai stiu ce... am cooperat etc...am sanse sa scap fara dosar penal si doar cu o amenda administrativa? are rost sa angajez un avocat? am sansee...va multumec anticipat...astept un raspuns sincer .
Re: sfat caz penal alcool la volan
nu cred că ai şanse. mai există procurori care au dat şi mai dau amenzi administrative pentru situaţii de genul acesta, însă, iese scandal ierarhic.
mie mi se pare normal să fii trimis în judecată.
mai ales că spui că ai avut 0,90 şi înţeleg că după recalcularea alcoolemiei, deci înainte de asta valorile erau mai mari. aum am citit cu atenţie...deci...aşa e.
eu îndăznesc să-ţi spun că nu scapi.
mie mi se pare normal să fii trimis în judecată.
mai ales că spui că ai avut 0,90 şi înţeleg că după recalcularea alcoolemiei, deci înainte de asta valorile erau mai mari. aum am citit cu atenţie...deci...aşa e.
eu îndăznesc să-ţi spun că nu scapi.
cred că avocatul nu te va ajuta cu absolut nimic, decât să spună în trei fraze, să rezume speţa şi să pledeze pe individualizarea judiciară a pedepsei, iar după cum ştiu eu cum merge treaba...rezultatul nu e altul decât că rămâi fără bani.
dar dacă vrei să te prezinţi frumos...ia-ţi un avocat.
dar dacă vrei să te prezinţi frumos...ia-ţi un avocat.
azi am aflat ca in sistemul politiei apar cu 0,80 in suflatoare si eu am 0,62 ... sa ii dau in judecata?