Evacuare frate agresiv, dependent de etonobotanice

Familiei
Post Reply
balanta70

Evacuare frate agresiv, dependent de etonobotanice

Post by balanta70 » 08 Sep 2011, 08:22

Buna ziua, sunt un om disperat, eu si mama mea ne confruntam cu o situatie ce a scapat de sub control...am un frate (25ani) care locuieste cu mama mea si a devenit calvarul familiei. Mai exact il banuim ca este consumator de etnobotanice deoarece mama a gasit prin casa foite, contacteaza zilnic un nr de telefon (persoana nu raspunde decat la nr cunoscute) si mai nou dispar obiecte de valoare din casa. Grav este faptul ca zilnic o ameninta pe mama ca o omoara, o agreseaza fizic si verbal, ii spune obsesiv sa vanda casa si sa-i dea partea lui, sparge lucruri prin casa, este extrem de agresiv.
Ce este de facut?
Ajutati-ma va rog cu un sfat, orice!

Multumesc

johei

Re: Ajutor!

Post by johei » 08 Sep 2011, 17:18

Daca nu cumva e proprietar, sa-l dea afara din casa!

avocat alina

Post by avocat alina » 12 Sep 2011, 14:44

buna ziua.
probabil ca mama si dvs. impreuna cu fratele dvs.stapaniti in coproprietate acel imobil . solutia legala este sa se faca partajul succesoral si iesirea din indiviziune. astfel fratele dvs. poate fi despagubit pecuniar, primind echivalentul cotei-parti ce o detine in coproprietate .

moral: de ce nu incercati sa va ajutati fratele ?????????????? are nevoie disperata de ajutor daca intr-adevar consuma etnobotanice sau droguri,. fara sustinerea si ajutorul familiei nu poate trece peste aceasta cumpana din viata sa .

avocatcamelia

Post by avocatcamelia » 17 Sep 2011, 20:28

Trebuie gasita o cale de al duce la psihiatru si psiholog

Post Reply