Sechestru pe un apartament

Familiei
Post Reply
MIOARA

Sechestru pe un apartament

Post by MIOARA » 04 Aug 2011, 15:51

Buna ziua!

Am fost casatorita 10 ani ,a rezultat un copil,m-am despartit in urma cu 8 ani.La putin timp dupa divort, fostul sot a avut un accident de masina,vina fiind a sa ,nu a putut despagubi persoanele implicate in accident (acest lucru la facut societatea de asigurare) si s-a pus sechestru pe apartament .Apartamentul era bun comun(al meu si al lui)El a decedat ,am facut succesiunea cu baiatul meu si am primit acasa o instiintare de la executor ca mostenitorii trebuie sa achite o suma fabuloasa ce reprezinta cheltuielile sale .Am mers sa discut discut cu dumnealui si mi-a zis ca ,cheltuielile pentru el, societatea de asigurare nu i le-a decontat.Intrebarile mele sunt urmatoarearele:
1)Se poate ridica sechestru numai daca eu achit acea suma(copilul fiind minor)?
2)Este corect, legal, sa fie pus sechestrul pe tot apartamentul daca eu am cota de 1/2,iar copilul 1/2(de la tata)?
3)Sumele stabilite de executor(onorariul sau) cca 6000-7000 lei sunt tarife ce le poate verifica cineva,pentru ca mi se pare exagerat de mult pentru un orasel mic si cu salarii de mizerie.

Va rog din suflet sa ma sfatuiti ce sa fac, pentru ca acesti bani nu am cum sa ii dau(pentru mine sunt prea multi).

Cu respect,
Mioara

Post Reply