Fumatul in tren

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
PPaul_bc

Fumatul in tren

Post by PPaul_bc » 03 Aug 2011, 23:12

Buna seara` am si eu o problema cam urata.
Deci....acum 1 satptamana pe cand mergeam la mare cu trenul pe la ora 02.30 dimineata am fost prins de 1 polititst ca fumam in tren (nu in compartiment sau pe coridor, la usa). mi-a cerut datele(buletinul) ...l-am intrebat pt ce ? a refuzat sa imi spuna ....mi-a spus ca e o verificare sau ceva de genu. i-am dat buletinul si dupa ce mi-a scris datele pe o amenda mi-a zis ca o sa iau amenda pentru ca am fumat in tren....atunci am izbugnit putin si m-am cam rastit la el si i-am zis ca o sa ii fac contestatie si ca o sa il dau in judecata. el nervos ca ma pun in gura cu el mi-a zis ca amenda e de la 100 la 500 de lei si ca mie oricum imi da 500. i-am zis sa imi dea procesul verbal si a refuzat. a zis ca o sa imi trimita acasa. Stiu ca nu e legal sa fumezi in tren, tocmai de acea fumam pe coridor la usa, ar trebui sa se faca si ceva amenajat pentru fumatori inainte sa vina sa ne umple de amenzi,eu aveam de mers peste 10 ore cu trenul, ce era sa fac? beam o cafea si fumam o tigara....dar la ce trenuri avem noi....ca iti este scarba sa intri la toaleta. Am vre-o sansa la contestatie? mai are rost? contestatia trebuie sa o depun in judetul unde ma prins? sau o pot depune la judecatoria din judetul meu? precizez ca nici macar nu stiu numele politistului....mi-a spus doar ca e de la politia constanta. multumesc si imi cer scuze pentru deranj

Post Reply