sechestrare de bunuri

Discutii privind procedura penala
Post Reply
alina1981

sechestrare de bunuri

Post by alina1981 » 08 Jul 2011, 08:57

Buna ziua, in octombrie 2010 am inchiriat un spatiu pentru birouri, totul bun pana in luna iunie 2011 cand afacerea a inceput "sa scartaie" . Sunt nevoita sa renunt la sediu pentru ca nu-mi mai permit sa muncesc o luna intreaga doar ca sa platesc chirii si cheltuieli conexe. Am inceput sa-mi strang lucrurile din acel spatiu si in acel moment a venit proprietarul , a schimbat yala, ne-a dat afara si a pus sechestru pe bunuri : calculatoare, contracte in derulare, al caror continut este confidential, date persoanale ale clientilor si coduri de client, documente ale firmei inclusiv stampilele, lucruri care nu au de ce sa fie in posesia lui, spunand ca pana nu vede banii pe chirie in cont nu ne mai da nici un lucru. Ideea este ca fara aceele lucruri chiar nu-mi mai pot continua activitatea si nici nu mai am cum sa-i mai platesc vreun ban .
O cunostinta mi-a sugerat sa fac o plangere penala la politie ,pentru sechestrare de bunuri. In contractul de inchiriere este mentionat ca daca nu platim vreo chirie ne scoate afara fara somatie, am inteles acest lucru, insa nu scrie niciunde ca poate sa-mi sechestreze bunurile.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, nu mai stiu ce sa fac, fara o parte din ce am la el , pur si simplu nu am cum sa mai lucrez.

ignite

Re: sechestrare de bunuri

Post by ignite » 17 Aug 2011, 09:29

alina1981 wrote:Buna ziua, in octombrie 2010 am inchiriat un spatiu pentru birouri, totul bun pana in luna iunie 2011 cand afacerea a inceput "sa scartaie" . Sunt nevoita sa renunt la sediu pentru ca nu-mi mai permit sa muncesc o luna intreaga doar ca sa platesc chirii si cheltuieli conexe. Am inceput sa-mi strang lucrurile din acel spatiu si in acel moment a venit proprietarul , a schimbat yala, ne-a dat afara si a pus sechestru pe bunuri : calculatoare, contracte in derulare, al caror continut este confidential, date persoanale ale clientilor si coduri de client, documente ale firmei inclusiv stampilele, lucruri care nu au de ce sa fie in posesia lui, spunand ca pana nu vede banii pe chirie in cont nu ne mai da nici un lucru. Ideea este ca fara aceele lucruri chiar nu-mi mai pot continua activitatea si nici nu mai am cum sa-i mai platesc vreun ban .
O cunostinta mi-a sugerat sa fac o plangere penala la politie ,pentru sechestrare de bunuri. In contractul de inchiriere este mentionat ca daca nu platim vreo chirie ne scoate afara fara somatie, am inteles acest lucru, insa nu scrie niciunde ca poate sa-mi sechestreze bunurile.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, nu mai stiu ce sa fac, fara o parte din ce am la el , pur si simplu nu am cum sa mai lucrez.
ŢI A ZIS SĂ FACI PLÂNGERE PENTRU SECHESTRARE DE BUNURI?

AŞA ... CA ŞI CUM AR FI SECHESTRAT O PERSOANĂ...

PROBLEMA E...DACĂ ARE DREPT DE RETENŢIE ASUPRA LUCRURILOR TALE...ÎN SCOPUL RECUPERĂRII CREANŢEI, CHIRIEI. ŞI ASUPRA CĂROR BUNURI POATE SĂ AIBĂ ACEST DREPT.

WTTMAN...BĂIETE...DA I TU UN RĂSPUNS...CONTINUĂ TU IDEEA...CĂ EŞTI BĂIAT...

Post Reply