art.277-278 c.muncii

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
naedsoa

art.277-278 c.muncii

Post by naedsoa » 03 Jul 2011, 17:19

Am fost concediata abuziv,cu imixtiunea salariatelor de la ITM Timis, una "sotia unui politist" am contestat decizia, dupa terminarea judecatii la tribunal, angajatorul face recurs si imi si trimite o adresa sa ma prezint sa ma reincadreze, in asa fel sa nu o primisc la timp (data postei). Am solicitat alta data si cu respectarea sentintei, reintegrarea si drepturi salariale incepand cu 01.06.2008, pana la reintegrarea efectiva dar nu mi-a raspuns,dupa recurs am solicitat respectarea hotararilor dar nu mi-a raspuns.Am depus plangere la parchet art.277-278 c.muncii, art.215, 246-248 c.penalsi dupa 9 luni, imi raspunde "a solicitat reintegrare, nu reintegrare" si mai multe aberatii in acest sens, precum si ca nu am violat spatiul, angajatorul este scutit de obligatii.Judecatoria a examinat alta rezolutie, tribunalul a examinat infractiuni art.201 c.penal.Am solicitat indreptarea greselilor, dar cererea a stat cateva zile , apoi a disparut de pe site-ul tribunalului. Ce pot sa mai fac, decizia este din 06.12.2010, dar abia mi-au dat-o, sa o trimit la cedo.Ce se mai poate face in Romania? Multumesc

Post Reply