art.277-278 c.muncii
art.277-278 c.muncii
Am fost concediata abuziv,cu imixtiunea salariatelor de la ITM Timis, una "sotia unui politist" am contestat decizia, dupa terminarea judecatii la tribunal, angajatorul face recurs si imi si trimite o adresa sa ma prezint sa ma reincadreze, in asa fel sa nu o primisc la timp (data postei). Am solicitat alta data si cu respectarea sentintei, reintegrarea si drepturi salariale incepand cu 01.06.2008, pana la reintegrarea efectiva dar nu mi-a raspuns,dupa recurs am solicitat respectarea hotararilor dar nu mi-a raspuns.Am depus plangere la parchet art.277-278 c.muncii, art.215, 246-248 c.penalsi dupa 9 luni, imi raspunde "a solicitat reintegrare, nu reintegrare" si mai multe aberatii in acest sens, precum si ca nu am violat spatiul, angajatorul este scutit de obligatii.Judecatoria a examinat alta rezolutie, tribunalul a examinat infractiuni art.201 c.penal.Am solicitat indreptarea greselilor, dar cererea a stat cateva zile , apoi a disparut de pe site-ul tribunalului. Ce pot sa mai fac, decizia este din 06.12.2010, dar abia mi-au dat-o, sa o trimit la cedo.Ce se mai poate face in Romania? Multumesc