Buna ziua,
Mama mea s-a casatorit in anul 1990 cu tatal meu, cetatean sarb iar in 1991 m-am nascut eu. Ne-a parasit la in 1992 la varsta de un an si a plecat in Serbia. Divortul s-a judecat in lipsa lui iar de atunci nimeni nu a mai stiut nimic de el. Am fost crescut cu greu doar de mama mea in timp ce tatal meu nu a contribuit cu absolut nimic la cresterea mea.
In luna aprilie, anul trecut, dupa 17 ani a venit sa ma vada. A coborat din limuzina lui A6 si si-a cerut scuze pentru ca nu m-a cautat in tot timpul asta. Dupa 10 minute s-a urcat in masina si a plecat. A trecut mai bine de un an de atunci si nu am primit nici macar un telefon de la tatal meu.
Mentionez faptul ca nu am beneficiat niciodata de pensia alimentara.lAr fi o solutie trimiterea in judecata a tatalui meu si cererea platii retroactive a pensiei alimentare? Am fost la Consulatul Serbiei din Timisoara iar consululu mi-a recomandat sa adresez o scrisoare catre Ministerul Afacerilor Externe, Departamentul Consular.
Va apreciez foarte mult si nu cred ca as putea sa va multumesc pentru timpul care l-ati acorda raspunzandu-mi.
Va multumesc anticipat si va rog sa treceti cu vederea peste unele aspecte eronate sau eventualele greseli de ortografie.
Va multumesc.
Pensia alimentara