Intelegere parti implicate in accident

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
adysx

Intelegere parti implicate in accident

Post by adysx » 30 May 2011, 12:37

Buna ziua.sunt vinovat de producerea unui accident de circulatie . Am 2 intrebari la dvs:
1 la politie in procesul verbal in pagina martori politistul a barat rubricile cu martorii. In declaratie am spus ca a fost un martor. Martorul a dat declaratie si el. Procesul verbal e semnat pe toate paginile de martor si partea vatamata. Eu am semnat pe toate paginile cu exceptie pagina de martori motivul fiind lipsa datelor martorului in acea pagina si refuzul politistului de a face un nou proces verbal. Ce pot face in acest caz pt a fi luat si acel martor in considerare. E viciu de procedura in instanta?
2. In cazul in care partea vatamata in accident (14 zile ingrijiri medicale - NU DE LA INML) nu a depus plangere penala sau de orice fel iar eu m am inteles cu aceasta amiabil, ce act / pas pot face si in ce imprejurari pentru ca victima sa nu se razgandeasca mai apoi si sa ceara alti bani sau sa continue sa imi faca zile fripte?

Impacarea partilor inlatura raspunderea penala pentru vatamare corporala din culpa (<60 zile => NU E VCC GRAVA) spune CODUL PENAL art 184 alineatul 5. Eu ma incadrez la ART 184 alineatul 1 (1 - 3 luni sau amenda)

CARE ESTE ACEASTA PROCEDURA DE IMPACARE???!!!

Multumesc

Post Reply