Afisez un anunt mai jos.Cine ma poate invata cum sa procedez sa-i prindem?
www.masiniinrate.ro,masiniinrate SRL
Nu va apropiati de aceste site-uri,in spatele lor se afla SC Borgomar SRL din Bistrita si administrate de niste porci pe nume Urs Marcel,Rus Ciprian,Borgovan Marian Ionel din Vatra Dornei (se folosesc de alte nume ,Neamtu Ionel,care nu mai lucreaza la ei de 2 ani),Andrei Pescu.Va cere un avans,va da un jaf de masina inmatriculata provizoriu pe care v-o inchiriaza, chipurile sa va folositi de ea pina va aduce masina dumneavoastra.ESTE O INSELATORIE,nu o sa mai vedeti nimic,nu va mai raspund la mesaje,la telefon si asteapta o noua victima.Rog pe toti cei care au fost inselati sa ia legatura cu mine ( pheonixcompany@yahoo.com )sau cu politia.Eu sunt unul dintre pagubiti,Nichifor Cornel din Cluj este altul ,Ciornei din Suceava,Maria Cornelia B tot din Suceava,Fulga Simion din Bucuresti.O sa mai revin si cu alte nume ale persoanelor care au dat banii si nu au mai vazut nimic. Multumesc tuturor celor care au avut curajul sa mi se alature,mergeti si depuneti plingeri iar cei care aveti vreun gind nu va lasati inselati de mesajele PRO pentru ca sunt scrise de persoanele care se ocupa de aceasta inselatorie.O sa revin cu nume noi din acesta grupare infractionala.Cine vrea dovezi :am hirtii,adrese,inregistrari,mesaje .Nu ezitati sa luati legatura cu politia sau cu mine,tot acolo vor ajunge(la politie),cei care mai aveti si alte informatii sa fie dosarul cit mai gros,sa-i infundam pe acesti HOTI nenorociti care-si bat joc de noi,de munca noastra si familiile noastre.Noi muncim pe bani nu-i furam ca EI.
Multumesc.
-cum se formuleaza o plingere la politie?cei de la politie mi-au zis ca pot sa o trimit prin mail.
-daca are cineva un model
Va rog frumos sa ma ajutati
2000 Euro TEAPA.Ce este de facut?
Re: 2000 Euro TEAPA.Ce este de facut?
LASĂ MODELUL PUNE TE ŞI SCRIE, SUBSEMNATUL X CU DOMICILIUL ŞI TOATE DATELE ...SERIE ...NR...
UITE CE AM PĂŢIT...SI DAI BĂTAIE.
CERI LA FINAL ŞI PE MĂ SA ŞI PE TATĂ SĂU.
UITE CE AM PĂŢIT...SI DAI BĂTAIE.
CERI LA FINAL ŞI PE MĂ SA ŞI PE TATĂ SĂU.
Re: 2000 Euro TEAPA.Ce este de facut?
Politia si procurorii iau masa cu Borgovan.De un an de zile este depusa plingere impotriva lui si nu i s-a luat nici macar o declaratie.Nenorocitul da tepe in continuare si nimeni nu-i face nimic.Sa mai avem incredere in LEGE?