Inselaciune - cabinet medical fara drept curs si diploma

Discutii privind procedura penala
Post Reply
roar

Inselaciune - cabinet medical fara drept curs si diploma

Post by roar » 23 May 2011, 14:17

Buna ziua, am participat la un curs de infirmieri la un cabinet medical care era un SRL si ONG (dupa cum aflat din ziare era si ONG). La inceput am platit firmei o cotizatie si mi-a dat o chitanta pe care scrie cotizatie (ne-a spus ca daca ne intreaba cineva, este cotizatie, nu taxa). Am afla cam pe la jumatatea cursului din parte AJOFM si OAMR ca firma nu are dreptul de a tine curs si elibera diplome si m-am lasat de curs. La politie au dosar penal de vreo 5 ani (cel putin asa scrie intr-un ziar). Doctorul are adresele fiecarui cursant (ca metoda de precautie si protejare daca cineva se va razbuna pe el si va afle cine este, probabil). Avind in vedere ca dosarul penal al firmei este in curs de 5 ani, alt dosar se va cumula cu el ? Pacat ca ne-a invatat doctorul totusi ceva, dar am avut incredere in el ca putem face ceva cu diploma. Va trebui sa ma duc direct la politie sau parchet ? La ce se aplica, la art.291 Cod Penal sau art.215 ? Nu pot fi protejat la tribunal fata de doctor pentru a nu sti cine il acuza ?

ignite

Re: Inselaciune - cabinet medical fara drept curs si diploma

Post by ignite » 02 Jul 2011, 15:59

da...sigur!

pune ti o pungă pe cap. şi apoi sparge punga cu pumnul.

nu ţi e ruşine domne?...de fapt ce vrei? vrei sau nu vrei să faci plângere.

ce nu pot suferi persoanele de genul asta! nu ai vrea să lupte cineva pentru tine?

vezi să nu te reguleze marele doctor!

se cheamă ipocrizie.
aşa meritaţi!

roar

Post by roar » 05 Sep 2011, 17:30

Un somer nu are bani de dat in judecata pe cineva, mai ales in tara noastra. Nu cred ca este important sa ii fac rau (si nu ma refer la darea in judecata). Deci asta nu ma face ipocrit, ci fraier, nu ?

bobocel

Post by bobocel » 12 Sep 2011, 18:45

ignite wrote:pune ti o pungă pe cap. şi apoi sparge punga cu pumnul.
:grin:

Post Reply