Partaj apartament si 3 masini, din care una pe firma

Familiei
Post Reply
viorica_kiki

Partaj apartament si 3 masini, din care una pe firma

Post by viorica_kiki » 17 May 2011, 13:32

Buna ziua, am sa trec direct la subiect: in urma cu o luna am dic=vortat de sotul meu dupa 5 ani jumate de casatorie, avand o fetita de 4 ani. In anul 2000 l-am cunoscut pe fostul sotne-am mutat impreuna la bunicii mei , iar in 2001 am infiintat prima firma la care el era unic asociat , iar eu angajata.Am cumparat 2 apartamente si 2 masi ni pe numele lui in aceasta perioada , desi lucram impreuna si locuiam impreuna.Ulterior aceste proprietati s-au vandut s s-au cumparat altele .Intre timp noi ne-am casatorit , dar firmele si unul din apartamente au ramas pe numele lui.In acesta perioada de casatorie el a cumparat toate bunurile din casa pe firmele lui (tv , masina de spalat..etc). Anul trecut cand si-a cunoscut amanta, a facut contracte in de inchiriere pe proprietatile comune catre societatile lui , pe 5 ani, motivand decontarea cheltuielilor.Eu ca si sotie credula , am semnat inclusiv inchirierea masinii mele personale catre societati, pe care acum a scos-o la vanzare desi e pe numele meu.
Ce pot fae eu in acesta situatie? Am martori care cunosc viata noastra si cum am cladit tot.Eu in acesta perioada am creditat firmele lui cu bani, primiti de la parintii mei.Am si dovada un virament prin banca de 20.000euro.
Avem 4 proprietati comune, o masina pe numele meu , una pe leasing pe firma,una pe numele lui, un apartament pe numele lui, contracte de imprumut de bani pe numele lui din acesta perioada de casatorie...
Am vreo sansa in acest partaj? Multumesc pentru rabdare.

vulpacris

Re: Partaj

Post by vulpacris » 17 May 2011, 14:36

Masina nu are dreptul sa o vanda numai in temeiul actului de inchiriere, iar daca procedeaza astfel o declarati ca furata la politie, si este problema lui cu cumparatorul.

Dar, trebuie sa va angajati un avocat, care sa vada actele pe care le aveti si in ce masura puteti face dovada contributiei dvs. la achizitionarea bunurilor comune.

Cele care au fost achizitionate inainte de casatorie pe numele lui neputand face obiectul procesului de partaj.

:cafea:

Post Reply