salut.............amenda contraventionala
salut.............amenda contraventionala
Am si eu o intrebare, am fost prins de radar in localitate cu viteza de 108hm/h. in procesul verbal facut de catre politie NU SCRIE NUMELE MEU,,,, NUMARUL DE INMATRICULARE AL MASINII SI NICI VITEZA CU CARE MA DEPLASAM. AM SEMNAT PROSECUL VERBAL si am mentionat " ca nu am permisul asupra mea"... intrebarea este Acest proces este valabil sau este nul....mentionez ca numele meu/nr de inmatriculare si nici viteza nu apar in prces......ast un rasp multumesc.
Re: salut.............amenda contraventionala
Atata timp cat nu se mentioneaza datele personale din actul de identitate, inclusiv codul numeric personal, ocupaţia şi locul de muncă ale contravenientului, descrierea faptei contravenţionale cu indicarea datei, orei şi locului în care a fost săvârşită, precum şi arătarea tuturor împrejurărilor ce pot servi la aprecierea gravităţii faptei şi la evaluarea eventualelor pagube pricinuite de conducatorul auto care a savarsit contraventia, procesul verbal este lovit de nulitate in temeiul art 16 alin. 1 din OG 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor.