Am vorbit despre cazul meu cu un amic avocat din SUA. Mi-a zis ca in America , asa o mama ar ajunge fara discutie la PUSCARIE!
Desi am drept de vizitare a celor doi minori de 14 si 16 ani, ei au fost manipulati cu "maiestrie" de mama in asa fel incat sa refuze sa ma vada.
Primii 4 ani de la divort nu am avut probleme sa-mi vad copii, am avut o relatie naturala, ne vedeam la sfarsit de saptamana, mergeam in excursii impreuna, le cumparam diverse cadouri, haine si toate cele necesare. Datorita naturii serviciului meu,(lucrez pe vapor de croaziera si calatoresc in toata lumea) am reusit sa-i aduc sa petraca o luna pe un vapor de croaziera in Marea Mediterana, astfel au avut ocazia sa viziteze peste 15 tari Europene si au avut parte de o vacanta extraordinara.
acum 2 ani mi-au cerut bani pt achitarea unei excursii la Vatra Dornei insa nu am avut posibilitatea sa le dau banii la timp (eram In Anglia, iar ei voiau banii a 2 a zi!) Nu am avut cum sa le trimit banii asa rapid, copii s-au suparat iar acesta a fost un moment bun pt fosta mea sotie sa se foloseasca de situatie si sa o transforme intr-o alta ocazie de razbunare
Din acel moment nu am mai avut nici o sansa sa iau legatura cu ei!!!!
Desi ma straduiesc de 2 ani sa iau legatura cu ei, nu mi se raspunde la telefon sau a mesaje.
Le trimit bani lunar insa de cateva ori am incercat sa le trimit prin prieteni comuni, diverse cadouri, dar mi-au fost returnate. Spre exemplu, am trims un laptop de ultima generatie, cadou pt cel mai mic , cand a implinit 13 ani. Insa Leptopul a fost refuzat, (ce copil de 13 ani ar refuza un laptop cadou??!!) binenteles sub o stare de manipulare cruda din partea mamei. Am vrut sa le ofer de cateva ori excursii pe vapor de croaziera , In SUA, CANADA, in Jurul EUROPEI, insa Mama lor ii influienteaza ca de obicei si ii determina sa refuze.
In acest moment ma aflu la 2 ani de cand i-am vazut ultima oara, si nu pot sa iau contact cu ei sub nicio forma. Am incercat sa vorbesc cu ea insa nu mi se raspunde.
Am posibilitati sa ajut copii foarte mult, sa ii sprijin cu bani si oportunitati de studii inalte, pot sa le asigur excursii frecvente in strainatate sa poata vizita cele mai frumoase locuri din lume, insa Mama lor ii manipuleaza nemilos. Ce fel de mama isi permite sa ii priveze pe copii ei de la toate acestea? Se razbuna pe mine folosinduse de ei. Ce fel de Monstru trebuie sa fii?!!
Mentionez ca suntem divortati de 6 ani, si ca in primii 5 ani ea nu a lucrat nicaieri , ea si copii mei traind din banii pe care ii trimeteam lunar.
In prezent este profesoara de lb. Engleza la o scoala generala.
Ce fel de "Educator" isi poate pedepsi proprii copii in acest fel??
Cum as putea sa ajut copii mei sa realizeze adevarul? Sa inteleaga ce au de pierdut intrerupand relatiile cu mine? Ei se comporta acum de parca li sa "spalat creierul". Ei refuza acum sa se intalneasca si sa vorbeasca cu mine, desi nu le-am facut niciodata nici un rau si mereu am incercat sa le arat cat de mult ii iubesc si ca le vreau doar binele.
Am vorbit despre cazul meu cu un amic avocat din SUA. Mi-a zis ca in America , asa o mama ar ajunge foarte usor la PUSCARIE!
Desi am drept de vizitare, copii sunt manipulati!!!