Pe timpul casatoriei, am locuit in apartamentul parintilor sotiei mele.
Locuiam in total 6 persoane: Parintii sotiei, eu, sotia mea si cei doi copii ai nostri.
I momentul in care m-am mutat in acel apartament, starea generala a apartamentului era sub orice limita. In decursul a cati-va ani am reusit sa renovez apartamentul de cateva ori:
-am dotat baia cu faianta si gresie, inlocuit toate elementele vechi (cada, toaleta, instalatii etc) cu piese noi de calitate.
-Am mobilat fiecare camera complet, de la zero cu Sifoniere, biblioteca, fotolii si canapele, paturi covoare, instalatii de iluminat etc.
-Am cumparat televizoare/computer noi si aparatura electronica sofisticata pt fiecare camera.
-Am echipat bucataria cu aragaz masina de spalat si frigider ultramoderne.
-Am cumparat si instalat centrala termica.
Toate aceste investitii si multe altele au fost facute integral cu bani proveniti EXCLUSIV din munca mea prestata in strainatate. In marea majoritate a cazurilor, eu trimeteam bani sotiei din strainatate si ea se ocupa de achizitionarea bunurilor de mai sus, drept pt care chitantele existente sunt pe numele ei........
Dupa cativa ani de la casatorie, in timp ce eu eram la munca in strainatate, parintii sotiei mele i-au facut act de DONATIE a apartamentului, fara sa ma instiinteze. Am aflat cu multe luni, dupa.
Dupa cateva luni a venit si divortul.
Datorita actului de donatie , eu nu am nici un drept la acel apartament?
Chiar daca am martori care sa confirme toate investitiile de mai sus, si faptul ca sotia mea nici macar nu a lucrat in timpul casatoriei?
Chiar daca eu am trait 10 in acel apartament?
Se poate face ceva?
Va multumesc
Donatie de apartament