ANTEPRONUNTZAREA
hehehe.. nu prea ai sa vezi.. de regula judecatorii evita cu tact sa isi spuna parerea. dar, intr-o discutie personala, cu o persoana apropiata, ar putea face imprudenta. Daca stii asta si poti sa o dovedesti.. cred ca e suficient..
Ar mai fi varianta cu interviul luat unui judec si consemnat sau dat pe post.. dar nu cred ca se scapa vreunul cu vreo opinie
Ar mai fi varianta cu interviul luat unui judec si consemnat sau dat pe post.. dar nu cred ca se scapa vreunul cu vreo opinie
MDA..... antepronuntare.... mi s-a intamplat.... dar nu aveam cum sa demonstrez. mi-am dat seama din discutia avuta cu un judecator, care a stat de vorba cu judecatoarea care a avut dosarul meu, si inainte cu o saptamana de pronuntare, acest judecator imi spune ca dupa discutia avuta cu cealalta judecatoare nu am castigat.
Spre exemplu, dispune din oficiu o proba din care rezulta fara nici un dubiu ca intentioneaza sa admita actiunea, sau sugereaza unei parti sa-si precizeze cererea intr-un anumit sens, sau sa depuna o reconventionala prin care sa ceara ceva etcaeliasentia wrote:merci, sophia, asta stiam pana si eu. asteptam ceva concret; prin ce manifestari "orale" poate fi acuzat judecatorul de antepronuntare?
Eu am un exemplu. Intr-un dosar de calomnie, partea vatamata spune ca inculpatul a calomniat-o afirmand "ceva". Judecatoarea afirma ca la dosarul cauzei exista un inscris(o incheiere a unei alte instante) in care s-a consemnat ca , de fapt, inculpatul a spus altceva. Despre acest inscris judecatoarea o intreaba pe partea vatamata, atentionand-o ca "este proba forte" a dosarului.
Concluzia: inculpatul s fost achitat.
Ana
Concluzia: inculpatul s fost achitat.
Ana
Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 33 guests