violare de domiciliu!

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
lidi a

violare de domiciliu!

Post by lidi a » 24 Feb 2011, 14:41

Buna ziua,va rog foarte mult sa ma ajutati in formularea unei plangeri.Locuiesc impreuna cu fetita mea in varsta de 3 ani, cu chirie. Am plecat din propiu apartament din cauza mamei mele si concubinului ei.Am mers la politie sa fac plangere ca el sa nu mai vina in acea casa si mi-au spus ca nu pot sa-I interzic ca vine cu acordul mamei mele si singura solutie ca el sa nu mai vina in s-o dau afara si pe ea, ceea ce nu pot face .Va rog frumos sa-mi spuneti daca e adevarat ca nu pot sa-I interzic sa mai vina in casa mea si sa ma ajutati sa formulez plangerea . PS: El se bazeaza pe ca nu pot sa-i fac nimic, ca vine cu acordul mamei mele si nu pot sa o dau afara din casa pe ea (apartanentul este propietate personala)

johei

Re: violare de domiciliu!

Post by johei » 24 Feb 2011, 22:18

fiind doar concubin nu exista un drept legal al lui de a locui impreuna cu mama. Iar daca Dvs sunteti proprietara ii spuneti sa nu mai intre si apoi depuneti plangere penala pentru violare de domiciliu!
Insa... daca nu va intelegi cu mama va trebui probabil sa o dati si pe ea afara.

Post Reply