legea 290/2003
legea 290/2003
Respingerea recursului ca nefondat prin hotarare irevocabila se mai poate ataca undeva?Cum?
Re: legea 290/2003
Se mai poate ataca, prin contestatie in anulare. Dar ea nu suspenda executarea hotararii definitive si irevocabile. In ce stadiu mai sunteti? Eventual, dati-mi un email pe adresa oltenita4@yahoo.com.
Pe forum, ar fi frumos sa ajutati gratuit doamna avocat !avocatcamelia wrote:Va pot ajuta daca doriti. Nu ezitati sa ma contactati.
Stimata doamna
Dumneavoastra munciti pe gratis. Nu primiti salariu acolo unde munciti sau santeti intretinuta?
Dumneavoastra munciti pe gratis. Nu primiti salariu acolo unde munciti sau santeti intretinuta?
Stati linistiti.Nu e cazul sa va certati pentru ceva care nici nu se stie daca se va rezolva .Intr-adevar daca am apelat la forum inseamna ca nu-mi permit sa platesc inca un avocat,si pana acum am primit pareri foarte bune de la cei care au avut amabilitatea sa-mi raspunda.Si nu cred ca daca ma va ajuta cineva si ma va indruma pe decursul proceselor nu voi cauta sa-l rasplatesc daca voi reusi.Eu oricum mi-am pierdut orice speranta,dar Dumnezeu e mare si va avea grija de fiecare.Oricum multumesc tuturor celor care mi-au raspuns,chiar daca doar din curiozitate.
Stimata doamna.
Pentru a va incasa banii de la ANRP aveti nevoie de un avocat.
Va rog sa ma sunati pentru a stabili o intalnire. Pentru dumneavoastra onorariul de avocat il veti plati dupa incasarea banilor de la ANRP si nu inainte.
Nu ezitati sa ma contactati, intrucat singura solutie, pentru a va incasa despagubirile este actionarea in judecata a ANRP-lui.
Pentru a va incasa banii de la ANRP aveti nevoie de un avocat.
Va rog sa ma sunati pentru a stabili o intalnire. Pentru dumneavoastra onorariul de avocat il veti plati dupa incasarea banilor de la ANRP si nu inainte.
Nu ezitati sa ma contactati, intrucat singura solutie, pentru a va incasa despagubirile este actionarea in judecata a ANRP-lui.
Eu nu ma cert cu nimeni. Doamna avocat vad ca se agita si alearga dupa clienti pe toate forumurile.lina wrote:Stati linistiti.Nu e cazul sa va certati pentru ceva care nici nu se stie daca se va rezolva .
Lina, mult succes

Bobocel multi avocati fac lucrul asta si pana la urma nu rezolva nimic.Cred ca e defect profesional
.Noi sa fim sanatosi.Oricum multumesc.

Draga lina si bobocel.
Cu parere de rau trebuie sa va spun ca actul de justitie se infaptuieste in sala de judecata cu avocati si judecatori. Actul de justitie nu se face pe forum cu ,,amanti dreptului'". Pe forum toata lume vine si isi da cu parerea fara sa aibe pregatirea si experienta necesara de a da sfaturi juridice. Iar cel care are nevoie reala de sfaturi este informat gresit si pierde procesul. Apoi apeleaza la un avocat cand practic nu se mai poate face nimic. Un proces inceput prost se termina intotdeauna prost.
Sa fiti iubiti.
Cu parere de rau trebuie sa va spun ca actul de justitie se infaptuieste in sala de judecata cu avocati si judecatori. Actul de justitie nu se face pe forum cu ,,amanti dreptului'". Pe forum toata lume vine si isi da cu parerea fara sa aibe pregatirea si experienta necesara de a da sfaturi juridice. Iar cel care are nevoie reala de sfaturi este informat gresit si pierde procesul. Apoi apeleaza la un avocat cand practic nu se mai poate face nimic. Un proces inceput prost se termina intotdeauna prost.
Sa fiti iubiti.