Buna ziua!
Bunicul meu a fost chemat in judecata, de o femeie , de la care cumparase in '90 doua bucati de pamant! Cu toate ca acesta avea chitanta de mana si martori, reclamanta a castigat la Judecatoria Patarlagele, cat si recursul formulat de bunicul meu la Tribunalul Buzau! Atunci paratul(bunicul meu) a formulat recurs la Curtea de Apel Ploiesti, pe care ulterior l-a suspendat, pentru a deschide o noua actiune de judecata( a dat-o in judecata pentru ca timp de 15 ani reclamanta nu a vrut sa ii faca act de vanzare-cumparare,mintind ca nu i-a venit inca titlu de proprietate)! Cel de-al doilea proces a fost castigat de bunicul meu, definitiv si irevocabil! El trebuia sa depuna hotararea la primul dosar si sa-l repuna pe rol, numai ca in timpul celui de-al doilea proces acesta a decedat(in 2005)! Mama mea , mostenitoare lui, nu a stiut ca bunicul meu are 2 procese,iar cand a venit hotatararea judecatoreasca a crezut ca s-a inchiat procesul! Iar acum am fost chemati la politie de femeia aceea si ni s-a pus in vedere sa ii lasam cele doua bucati de pamant, fiindca a intervenit perimarea recursului de le Curtea de Apel Ploiesti,inca din 2009!
Mentionez ca mama mea, mostenitoare bunicului meu, nu a primit nici o citatie de la Curtea de Apel, si nici hotararea judecatoreasca prin care se perima dosarul, pentru a putea face recurs in termen de 5 zile!
Va rog, daca se poate, sa-mi dati un sfat,pentru ca acum am si eu hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila care tine loc de act de vanzare-cumparare, si ea are hotarare prin care se perima recursul formulat de bunicul meu!
Acum ce putem face pentru a clarifica situatia? O noua actiune de judecata? Sau mergem la Ploiesti pentru a vedea care e situatia, de ce nu am primit citatie si nici hotarare judecatoreasca, si poate putem repune pe rol recursul?
Va multumesc!
Perimare dosar