dosare, dosare????

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
anomy

dosare, dosare????

Post by anomy » 26 Jan 2011, 20:13

Am depus o plangere la parchet deoarece rezolutia procurorului de caz era si este foarte ambigua si ne fondata dar mai grav calca an picioare Hotarari judecastoresti definitive si irevocabile binenteles ca si prim procurorul a mers pe aceasi linie a superficialitati si a pastrat ce a spus procurorul, am revenit cu o noua sesizare unde rugam pe domnul prim procuror sa revada cu mare atentie toate actele depuse la dosar si de asemenea ca voi trimite actele sentintele ancalcate si C.S.M. si Presedintelui tari ca mediator astazi mam trezit ca sunt chemat an instanta de judecata ca petent am mers la judecatorie si am luat dosarul scris in citatie stupoare ce credti ca am gasit 6 file una prin care prim procurorul trimetea spre Instanta plangerea noastra si cinci plangerea propriuzisa cum pot eu vedea la timp ce au mai descoperit ei daca dosarul nu este la judca.unde se poate ajunge oare an aceasta tara si nimeni sa nu pateasca nimic ce sfat ami puteti da vreau sa ma apar singur din lipsa posibilitatilor financiare , dar cum pot daca nu pot vedea nimic :wall: :wall: :wall: :?: :?: :?: :?:

darkblack

Re: dosare, dosare????

Post by darkblack » 27 Jan 2011, 09:59

Cumparati-va un cod de procedura penala.
Cititi cu foarte mare atentie art. 275 - art. 278 indice 1 Cpp
Dumneavoastra va incadrati in dispozitiile art. 278 si art. 278 ind.1 Cpp
Cauza a ajuns la instanta datorita art.278 ind.1 alin.13 Cpp
Vedeti cand aveti termen si RUGATI instanta sa ceara parchetului actele necesare. Daca aveti alte acte, prezentati-le instantei.
Succese!

Post Reply