interdictie de a nu parasi tara
interdictie de a nu parasi tara
Sunt mama a doi copii minori,unul este nascut in Germania,iar celalat este nascut in Romania din prima casatorie.Ambii copii sunt in Germania ,deoarece sunt casatorita cu un cetatean german de peste 10 ani.Timp de 10 ani nu am fost in Romania deoarece primul sot a fost foarte violent .Dupa 10 ani am fost instiintata ca am un dosar penal (inselaciune) din 2007,judecat in lipsa datorita unui apartament care a fost bun comun cu fostul sot si care afacut un fals.Fostul sot este arestat pentru asta ,iar eu am redeschis dosarul ,deoarece am avut o condamnare.Mi s-a casat sentinta,dar in schimbul acesta am primit o interdictie de a nu parasi tara.Avocatul meu a depus o cerere de ridicare a acestei interdictiei ,dar a fost respinsa ca nefondata,deoarece unul dintre parinti biologici este cu copii.Dar actualul sot este doar la unul din copii biologic ,dar la celalat nu este .Sunt disperata deoarece de un an sunt in Romania si inca nu am fost audiata la acest proces si dureaza poate ani de zile.Daca am resedinta in Germania si copii mei sunt minori fara mama si eu stau efectiv asteptand sa treaca lunile sa primesc un termen de judecata este corecta aceasta procedura?Copii mei nu inteleg legile din Romania.Daca aveti cumva o idee deoarece sunt cu nervii la pamant si rabdarea la limita.
Re: interdictie de a nu parasi tara
Complicata situatia dumneavoastra, trebuie sa cereti urgentarea judecatii procesului prin avocat ca de asta este avocat.
Mai recomad sa mediatizati cazul dumneavoastra in mass-media in care sa se arate opiniei publice ca efectiv sunteti privata de copiii dumneavoastra datorita unei interdictii de a parasi tara, justitia se misca greu daca nu e impinsa de la spate uneori.
Mai recomad sa mediatizati cazul dumneavoastra in mass-media in care sa se arate opiniei publice ca efectiv sunteti privata de copiii dumneavoastra datorita unei interdictii de a parasi tara, justitia se misca greu daca nu e impinsa de la spate uneori.
eu nu cred ca motivarea se refera strict la faza cu copiii.
eu cred ca interdictia are o motivare mai ampla.
in orice caz, poti cere incuviințarea de a părăsi țara...dar nu știu ce șanse ai.
în rest, nu cred că mai ai soluții.
deci pentru mai multe motive ți se interzice să pleci. pe alea ar trebui să le prezinți aici, ca să ți răspundă forumiștii.
eu cred ca interdictia are o motivare mai ampla.
in orice caz, poti cere incuviințarea de a părăsi țara...dar nu știu ce șanse ai.
în rest, nu cred că mai ai soluții.
deci pentru mai multe motive ți se interzice să pleci. pe alea ar trebui să le prezinți aici, ca să ți răspundă forumiștii.
Va recomand sa achizitionati un cod de procedura penala+cod penal=20 ron
Apoi, cititi cu atentie art. 136 - 145 ind.1 C.proc.pen si vorbiti punctual cu avocatul ce aveti de facut. Plangere impotriva solutiei dispusa de procuror de a nu parasi tara puteti face la fiecare 30 de zile cand dumnealui prelungeste masura.
Adresati-va cu memorii si conducatorului parchetului
Succes!
Apoi, cititi cu atentie art. 136 - 145 ind.1 C.proc.pen si vorbiti punctual cu avocatul ce aveti de facut. Plangere impotriva solutiei dispusa de procuror de a nu parasi tara puteti face la fiecare 30 de zile cand dumnealui prelungeste masura.
Adresati-va cu memorii si conducatorului parchetului
Succes!
da...trebuie să i bagi pe aia de la parchet în sperieți. fa tu plângere după plângere...asta da soluție...memorii.
EU ZIC asa...daca vrei să faci ceva ... fa dacă treaba aia e pertinentă.
sincer...nu prea ai ce face. eu sunt curios care ar fi motivarea pe larg. nu e vorba numai despre copil.
EU ZIC asa...daca vrei să faci ceva ... fa dacă treaba aia e pertinentă.
sincer...nu prea ai ce face. eu sunt curios care ar fi motivarea pe larg. nu e vorba numai despre copil.