Executare silita pentru un credit bancar
Executare silita pentru un credit bancar
am un credit de 30000 din 2008 dar de vreo 10 luni nu am mai platit, banca m-a dat in judecata a castigat procesul si ar trebuii sa ma execute silit, dar eu nu am proprietatii si nici lichiditatii in vreun cont din vreo banca, exista posibilitatea ca de exemplu peste 5 ani daca intru in posesia unui apartament sa zicem sa ma mai poata executa atunci sau executarea silita se prescrie si asta 

Re: credit bancar
daca nu mai fac nici un act de executare, cum ar fi somatia prin executorul judecatoresc din 3 in 3 ani, se prescrie...dar fiti sigur/a de faptul ca o vor face si ca nu va interveni termenul de prescriptie.
deci, cum va vor prinde cu un bun al carui proprietar veti fi, va vor executa silit pe acel bun.
deci, cum va vor prinde cu un bun al carui proprietar veti fi, va vor executa silit pe acel bun.
1. 30.000 leisansiro wrote:30.000 de ce?
just curious
2 daca in momentul in care ma executa silit gasete pe numele meu in banca 1000 de lei logic ca pe aia mii i-a dar intrebarea ar fi urmatoarea: dupa ce imi ia acei 1000 de lei din contul bancar mai are dreptul banca sa mai incerce sa ma execute si peste 2 ani pentru diferenta

buna ziua,
eu cu prietenul meu vrem sa ne luam casa prin programul prima casa 4.nu putem sa ne casatorim deoarece eu am avut un ap pe numele meu timp de 2 luni acum 5 ani.datorita salariului lui care este aproape dublu fata de al meu,el va fi cel ce va face imprumutul si eu voi fi co-platitor(asa a zis la banca).intrebarea mea este:eu voi aparea pe contractul acelui ap pe care il vom cumpara??nu as vrea sa fie doar ap lui,ca nu se stie niciodata,tinand cont ca vom plati amandoi rata.sau...daca se poate face ceva dupa achizitionarea ap, sa am si eu dreprul la jumate din ap.ma intereseaza enorm de mult acest caz deoarece suntem pe ultima suta de metrii;vrem ca lun aaceasta sa depunem dosarul la banca.
va multumesc anticipat
eu cu prietenul meu vrem sa ne luam casa prin programul prima casa 4.nu putem sa ne casatorim deoarece eu am avut un ap pe numele meu timp de 2 luni acum 5 ani.datorita salariului lui care este aproape dublu fata de al meu,el va fi cel ce va face imprumutul si eu voi fi co-platitor(asa a zis la banca).intrebarea mea este:eu voi aparea pe contractul acelui ap pe care il vom cumpara??nu as vrea sa fie doar ap lui,ca nu se stie niciodata,tinand cont ca vom plati amandoi rata.sau...daca se poate face ceva dupa achizitionarea ap, sa am si eu dreprul la jumate din ap.ma intereseaza enorm de mult acest caz deoarece suntem pe ultima suta de metrii;vrem ca lun aaceasta sa depunem dosarul la banca.
va multumesc anticipat