In anul 1994 am mostenit o casa si teren de la mama mea. Tot in acelas an am instrainat terenul si locunta compusa din 2 camere hol unei persoane iar bucataria altei persoane. Casa este una f.mare compusa din cca 15 camere. Matusa mea a vandut si ea terenul si partea sa din cladire compusa din camerele ce ii reveneau ei unei alte persoane. Dupa cca. 16 ani am fost intrebat de persoana careia eu i-am vandut 2 camere si holul daca ii vand si restul care il mai am. Eu am acceptat si de aici incepe totul. Cel care a cumparat de la matusa mea nu imi recunoaste dreptul eu mai mostenind si de la matusa o camera ( cladirea a fost dezmenbrata printr-o sentinta definitiva de partaj intre mama si matusa) sustinand ca am instrainat tot iar el chiar daca in actul de vanzare nu are trecuta si camera respectiva imi ataca succesiunea ca fiind falsa atat cea de la mama cat si cea de la matusa. La intabulare am fost respins deoarece nu am cadastru, politia nici ea nu mi-a putut facilita accesul chiar daca eu il am trecut in succesiune in urma sentintei mama avand si drept de acces la anumite camere comune cu matusa mea, executorul judecatoresc nu a putut face nimic deoarece este perimata sentinta trecand mai mult de 10 ani data sentintei fiind anul 1985 si tot asa iar financiarul mi-a trimis somatie sa achit impozite pe ce mai am la adresa respectiva.
Ce ma sfatuiti sa fac ?
Va multumesc
Ce mai pot face? obligatia de a face este solutia sau...