Partaj divort

Familiei
Post Reply
Mihail

Partaj divort

Post by Mihail » 19 Dec 2010, 03:21

Buna ziua!Am si eu o nedumerire si as vrea sa fiu lamurit.Sunt casatorit de doi ani si patru luni, din 13 septembrie 2008(zi cu ghinion) si am ajuns la concluzia ca trebuie sa divortez de sotia mea din motive de neintelegere.Ea inainte de nunta a facut un credit pe care l-am platit amandoi pana acum cand am inceput sa intocmim actele de divort , dar creditul a fost facut pe numele ei.Dupa ce se finalizeaza divortul are pretentia sa o ajut sa isi plateasca creditul in continuare iar eu nu mai sunt dispus sa fac asta deoarece nu mi se pare normal din moment ce fiecare o ia pe drumul sau.Vreau sa stiu daca poate sa castige acest drept in instanta in vreun anume fel atata timp cat creditul a fost facut inaintea casatoriei iar eu nu am semnat niciun act la banca iar divortul se desfasoara pur sub lumina neintelegerii si diferentelor de caractere.Va multumesc pentru raspunsuri dinainte!

angel

Re: Partaj divort

Post by angel » 19 Dec 2010, 12:45

la ce au fost folositi banii de la credit?
pentru nunta?s-a cumparat ceva in casa?sau pentru uzul d-nei personal?

Mihail

Re: Partaj divort

Post by Mihail » 25 Dec 2010, 03:42

O parte din bani adica 85 de milioane au fost folositi pentru avansul nuntii.Apoi i-a folosit ea cum a vrut in decursul casniciei.Dar ma repet, eu nu am semnat niciun act pentru acei bani si nu reies ca ar fi cheltuiti de mine in niciun fel.Bunuri comune avem dar le vom imparti, pe mine ma intereseaza daca voi fi tras la raspundere pentru acel credit deoarece a fost facut inaintea casniciei iar eu nu am folosit niciun ban.Si ma mai intereseaza daca o pot da in judecata pentru infidelitate(adulter parca se numeste) eu avand ca dovezi niste mailuri trimise intre ea si persoana respectiva.Astept raspunsuri si va multumesc!

Post Reply