Stiu ca poate nu se inscrie in sfera problematicilor de aici insa unde sa ma adresez pentru ajutor ?
Am incercat caile legale, respectiv sa ma adresez politiei locale.
REZULTATUL ?
Politia locala si primaria sunt la picioarele acestor interlopi.
Politistii sunt batjocuriti si amenintati ei insisi si nu sunt capabili sa faca nimic.
Primaria deasemenea.
Se pare ca de fapt acestia sunt cu foarte multe "la mana" membrilor clanului.
Mai precis, in urma cu mai multi ani am cumparat un teren intravilan care are pe o latura iesire la un drum de exploatatie CADASTRAT.
Anul acesta am solicitat primariei prin adresa scrisa sa repuna in functiune acest drum public, drum ocupat si folocit in mod abuziv si fara nici o taxa de mai multi localnici riverani, printre care si de catre fiul unui sef de clan tigasnesc.
In urma solicitarii scrise adresata primarului, prin care i-am aratat ca in lipsa acestui drum imi este ingradit dreptul dfe acces la proprietate, cu atat mai mult propietate intravilana, acesta a dispus sa retraseze limitele acestui drum cu un tractor.
IMEDIAT DUPA ACEASTA OPERATIE A PRIMARIEI AU APARUT AMENINTARILE.
Acest interlop, care a fost instigat pentru a se indreptas impotriva mea - atat de catre primar care a justificat in fata acestuia masura pe care a luat-o ca fiind urmarea sesizarii mele, pentru ca altfel totul ramanea asa chiar daca era vorba de ilegalitate, cat si de ceilalti ocupanti ai acestui drum.
Cu toate ca exista cadastyrele doveditoare, cu toate ca primaria a incercat sa traseze acest srum pentru a se revenii la legalitate, acest fiu de sef de clan se impotriveste spunand ca daca nu las drumul asa cum este - ocupat de ei - toate se vor sparge in capul meu, amenintandu-ma direct si in lublic, chiar in fata politistilor din comuna - cu moartea.
Reactia organelor locale si a politiei ?
In loc sa aplice legea si sa imi asigure in ascelasi timp protectia mea si a familiei pana la calmarea situatiei, prin comportamentul si practica lor total neprofesionala organele politiei locale si primaria au lasat totul balta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat in timp ce eu - dupa ce am facut reclamartia catre primarie, dupa ce primaria a delimitat din nou drumul, NU POT FOLOSII ACEST DFRUM DECI NU POT SA MA FOLOSESWC DE PROPRIETATEA MEA IN MOD LIBER.
Consifder ca in acest caz este clar vorba despre tulburare de posesie - care curge de la momentul retrasarii drumului public, moment din care ocupantii abuzivi reintra in termenul prevazut de art.284 c.pr.pen privind plangerea prealabila pentru faptele prevazute de art.220 cp.
Cum sa fac insa ?
Am fost amenintat cu moartea atat eu cat si familia daca ne ducem la politie sau la parchet sa depunem plangere.
Cum sa ma folosesc de Lege daca pentru a ajunge la ea trebuie mai intai sa fiu omorat ???
Va rog mult, CUI SA MA ADRESEZ SI CUM SA PROCEDEZ ?
Chiar nu se poate face nimic in asemenea cazuri ?
In acest caz de ce mai exista politie, adminstratie locala, parchet, lege ?????
Trebuie sa imi cumpar si eu la negru un pistol si sa rezolv treaba ca in vestul salbatic ?
Alta iesire NU VAD. Nimeni nu ne apara, aceste clanuri isi fac de cap iar politia si functionarii publici care incalca sau nu aplica Legea fac greva...
Amenintare cu moartea de clan tiganesc. ROG SFATURI URGENTE
Re: Amenintare cu moartea de clan tiganesc. ROG SFATURI URGENTE
buna, cunosc genul asta de probleme...prima mea intrebare este : ce v-a venit sa cumparati teren tocmai intr-o zona cu probleme cu o astfel de etnie?
o regula utila la cumpararea unui imobil/teren etc. este ca trebuie sa te interesezi de comunitatea in care ai dori sa traiesti apoi...
acum trecem la probleme serioase:
departamentul Crima organizata acolo trebuie sa va adresati....daca vreti ceva mai tare...sesizarea tebuie facuta imediat.
daca nu si nu va rog eu ceva vindeti terenul si plecati de acolo.e cel mai bine....
mai exista o metoda dar este riscanta si se lasa cu sange....exista o regula:
un rrom se sperie doar daca cineva tipa mai tare ca el...asa ca organizati-va un grup mai mare si mai voluminos de baieti buni si daca va mai ameninta sariti la ei...doar asa stiu de frica dar nu va recomand...
cel mai bine adresati-va la crim a organizata si ddaca nu s eface nimic plecati de acolo....alta solutie nu exista...
(proprie experienta)
si alta data va rog interesati-va de comunitatea in care vreti sa traiti, de vecini, primar si etc....sfatul meu prietenesc si patita ...bafta sa-mi spuneti ce ati mai facut !
o regula utila la cumpararea unui imobil/teren etc. este ca trebuie sa te interesezi de comunitatea in care ai dori sa traiesti apoi...
acum trecem la probleme serioase:
departamentul Crima organizata acolo trebuie sa va adresati....daca vreti ceva mai tare...sesizarea tebuie facuta imediat.
daca nu si nu va rog eu ceva vindeti terenul si plecati de acolo.e cel mai bine....
mai exista o metoda dar este riscanta si se lasa cu sange....exista o regula:
un rrom se sperie doar daca cineva tipa mai tare ca el...asa ca organizati-va un grup mai mare si mai voluminos de baieti buni si daca va mai ameninta sariti la ei...doar asa stiu de frica dar nu va recomand...
cel mai bine adresati-va la crim a organizata si ddaca nu s eface nimic plecati de acolo....alta solutie nu exista...
(proprie experienta)
si alta data va rog interesati-va de comunitatea in care vreti sa traiti, de vecini, primar si etc....sfatul meu prietenesc si patita ...bafta sa-mi spuneti ce ati mai facut !