Vreau sa aflu o lege

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
bradut

Vreau sa aflu o lege

Post by bradut » 05 Nov 2010, 07:29

Salut ! Daca postez in topicul gresit, imi pare rau insa nu ma prea pricep... Nelamurirea mea este urmatoarea... Stiu ca la mai multe universitati din tara cazarea in caminele studentesti a copiilor sau proveniti din plasament familial este gratuita insa nu am reusit sa gasesc legea care confera acest drept. Dupa 2 zile de cautari pe google fara razultat ma gandesc ca poate nu exista si doar la acele universitati prin bunavointa conducerii s-au aprobat metodologii care sa ajute cazurile speciale. Apreciez daca m-ati putea ajuta. Multumesc !

melina

Re: Vreau sa aflu o lege

Post by melina » 05 Nov 2010, 12:38

Pot beneficia de cazare gratuită în căminele studenţeşti, în limita subvenţiilor alocate în acest scop, următoarele categorii de studenţi:

studenţii care au părinţi cadre didactice, conform prevederilor Legii nr. 128/19977;
studenţii de etnie română, bursieri ai statului român, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr.695/1997;
studenţii orfani de ambii părinţi, conform prevederilor Hotărârii Biroului Senatului Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi nr.16/2002.

buna , nu stiu cat te poate ajuta.

melina

Post by melina » 05 Nov 2010, 12:40

melina wrote:Pot beneficia de cazare gratuită în căminele studenţeşti, în limita subvenţiilor alocate în acest scop, următoarele categorii de studenţi:

studenţii care au părinţi cadre didactice, conform prevederilor Legii nr. 128/19977;
studenţii de etnie română, bursieri ai statului român, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr.695/1997;
studenţii orfani de ambii părinţi, conform prevederilor Hotărârii Biroului Senatului Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi nr.16/2002.

buna , nu stiu cat te poate ajuta.
mai cauta so pe aici.

bradut

Post by bradut » 07 Nov 2010, 17:24

am citit deja acel articol.. si nu ma ajuta cu nimic :(

Post Reply