Nu stiu daca postez unde trebuie dar rog un moderator sa imi mute threadul unde considera ca ii este locul.
Pe 1 iunie 2008 am fost prins de radar in localitatea Lunca Corbului jud Arges cu viteza de 119km/h. Am fost oprit de politie, mi s-a spus ce am facut apoi mi s-a intocmit procesul verbal(suspendare pe 3 luni, amenda 450ron). Nu am semnat procesul verbal de primire si am specificat pe el sa imi fie trimisa poza prin posta impreuna cu procesul verbal avand unele suspiciuni ca

din masina cu radar vroia spaga si avea folie de aluminiu in fata aparatului(nu aparusera radarele"invizibile") dar spre ghinionul meu nu aveam decat 10 lei la mine :(. Am mers pe dovada 15 zile apoi am stat fara permis 20 de zile si am facut contestatie ca nu mi-a ajuns procesul verbal. Contestatia am facut-o la judecatoria Pitesti. Aici mi-au fost repartizate 2 numere de dosare (7388/280/2008 si 7318/280/2008), s-a tinut o sedinta apoi s-a mutat la judecatoria Costesti unde este dosarul tot cu nr 7318/280/2008. Ce-i drept din neglijenta si din lipsa de sfat judiciar nu am trimis nici un inscris la judecatorie ca nu ma prezint eu fiind din Craiova si am fost citat mereu in lipsa. La Administratia Financiara Craiova eu nu apar cu nici o amenda, deci procesul verbal nu a ajuns nici la mine nici la financia. Pe 01.11.2010 a fost ultima sedinta a judecatei in care se "perima" actiunea. as vrea si eu sa stiu ce pot face in continuare si ce inseamna "perima". Se pot verifica numerele de dosare pe site-urile judecatoriilor aferente