Am si eu nevoie de o opinie. In urma cu 4 saptamani, A este lovita pe trecerea de pietoni de soferul B. A sta in spital vreo 5 zile urmand a-si face recuperarea la domiciliu. Ulterior A se prezinta la IML urmand a-i fii eliberat certificat.
Intrebarea mea : Mai e necesar ca A sa depuna plangere la Parchet pt. vatamare corporala ? Sau politia a dispus cercetari din oficiu si intocmirea unui dosar penal cu privire la aceasta fapta ? Partea vatamata nu a fost chemata niciunde pana in prezent.
Multumesc !
Plangere penala accident circulatie ?
Re: Plangere penala accident circulatie ?
dar politia a fost la locul faptei?si daca da, partea vatamata a fost acolo? i s-a luat vreo declaratie?
atentie!daca n-are minim 10 zile ingrijiri medicale nu este infractiunea de vatamare corporala din culpa.
atentie!daca n-are minim 10 zile ingrijiri medicale nu este infractiunea de vatamare corporala din culpa.
A sosit si politia dupa accident. Dar pana in prezent nicio declaratie si au trecut peste 4 saptamani. Cred ca se impune o plangere penala impotriva soferului.
S-a intocmit un dosar care ar fii ajuns la parchet dar cam atat....eu cred ca se incearca trecerea celor 2 luni.
S-a intocmit un dosar care ar fii ajuns la parchet dar cam atat....eu cred ca se incearca trecerea celor 2 luni.
atunci depune plangerea.
ar fi fost bine daca te-ai fi dus sa vezi dosarul de la parchet.
trebuie sa stii numele si adresa soferului ca sa-i formulezi plangere prealabila...
atentie la zilele de IML.
ar fi fost bine daca te-ai fi dus sa vezi dosarul de la parchet.
trebuie sa stii numele si adresa soferului ca sa-i formulezi plangere prealabila...
atentie la zilele de IML.
Exista la parchet un numar de dosar standar gen : 2222 / luna.ziua.an. dar probabil aia acolo asteapta IML-ul. Nu cred ca te lasa sa vezi dosarul la parchet plus ca stiu doar numele soferului si in plangerea penala fac referire la lucrarea dejea existenla la parchet