buna ziua
am fost casatorit si din relatia noastra a rezultat un copil
sotia a deschis divort in februarie 2009 si s-a pronuntat divortul in iulie 2010
am facut apel unde am specificat ca nu sunt de acord cu incredintarea copilului la mama
intrebarea mea ar fi in timpul procesului de apel mai pot sa imi exprim in scris nemultumiri cu privire la felul cum a fost judecat in sedinta de fond ? in baza carui articol de lege si ca ce ( completare , memoriu , etc )?
prcizez ca la ce vreu sa fac referire este o situatie de discriminare a completului de judecata fata de mine prin faptul ca sotiei (careia i-a fost incredintat copilul ) nu i s-a cerut dovada veniturilor < la un moment dat ea pleaca din tara si depune dupa mai mute luni o " scrisoare de angajare" care e luata in seama ca venit , deji legal nu mi se pare corect atat timp cat ea nu e inregistrata la o autoritate ) ; nu i s-e face o ancheta sociala la domiciliul ei ci numai al parintilor
si ar mai fi ceva aspecte dar ma limitez la acestea
va multumesc
apel
Re: apel
in calea de atac, puteti critica hotararea primei instante pe toate capetele pe care le doriti dvs.
nu exista nici un memoriu, acestea sunt motive ale caii de atac.
angajati-va un avocat si acesta sa se ocupe atat de redactarea caii de atac cat si motivarea acesteia in drept si-n fapt...si sa va reprezinte.
nu exista nici un memoriu, acestea sunt motive ale caii de atac.
angajati-va un avocat si acesta sa se ocupe atat de redactarea caii de atac cat si motivarea acesteia in drept si-n fapt...si sa va reprezinte.