carti penal

Discutii filosofice pe teme actuale.
Post Reply
alin_2003

carti penal

Post by alin_2003 » 06 Feb 2005, 23:34

care e ultima carte de drept penal pe care ati citit-o si care vi s-a parut cu adevarat buna? Eu de vreun an nu am mai gasit nici una care sa merite semnalata.

virtual

Post by virtual » 07 Feb 2005, 10:21

Din Romania mai greu. Eu in iunie 2004 am cumparat Reforma legislatiei penale de Antoniu, Avrigeanu si inca vreo 2 sau 3 colaboratori. A meritat cei 250 de mii...
Ultima citita...International Criminal Law...where to?, de un colectiv de profesori din State, legat in special de terorism.

cardozzo

Post by cardozzo » 07 Feb 2005, 17:32

drept penal.parte generala I, Fl.Streteanu, ed. Rossetti

virtual

Post by virtual » 07 Feb 2005, 20:15

Asta nu mai e chiar asa de noua... si e doar primul volum, din pacate.

alin_2003

Post by alin_2003 » 07 Feb 2005, 21:51

Pai eu de carti din romania intrebam...Nu ma indoiesc ca afara apar carti foarte bune. Pacat ca sunt mai putin accesibile la noi.
Am citit si eu Reforma legislatiei penale. Nu e rea, desi multe capitole fusesera deja publicate in RDP ca si articole.
Cat despre cartea lui Streteanu mie mi-a placut foarte mult si chiar astept cu interes vol II. Nu stiu daca am inteles bine, dar am auzit ca la Cluj ea serveste ca si curs pentru anul II. Dupa parerea mea, e cam dificil de inteles pentru un student de anul II. In schimb pentru cine are deja o baza si vrea sa aprofundeze mi se pare ok.

Post Reply