buna ziua, am nevoie de un sfat
am avut un contract cu alphabank, am luat un credit, am platit la timp iar ultimele citeva rate nu le-am putut achita la timp. Am cerut o scutire adica sa imi amine citeva rate deoarece nu aveam serviciu, au spus ca e ok daca aduc o hirtie de la casa de pensii...nu am reusit sa o duc, insa m-au anuntat telefonic ca mi s-a aprobat cererea respectiva si trebuie sa latesc o alta suma lunara. Acum am primit o instiintare de reziliere a contractului in care scrie ca le datorez aproape 5 mii euro. Intrebarea mea este: care este procedura in astfel de situatii si ce mi se poate intimpla?..pot cumva sa obtin o plata esalonata a datoriei?...ma gindesc cu groaza sa nu imi vinda casa pt 200 milioane de lei....va rog sa ma ajutati cu un raspuns
multumesc anticipat
reziliere contract alphabank
Re: reziliere contract alphabank
dupa ce primiti somatia de executare,mergeti si vorbiti cu executorul si puteti face reesalonari de plata.chiar si daca va este scos imobilul la licitatie,puteti chiar si-n ziua respectiva sa platiti o transa si sa opriti licitatia.cel mai indicat ar fi insa, sa mergeti la ei si sa icnercati o renegociere directa a ratelor ca sa nu ajungeti la executare silita sa va puna proprire pe bunuri.
aveti posibilitatea sa faceti contestatie la executare si in paralel ordonanta presidentiala...de preferat este insa, sa nu ajungeti in aceasta faza.
aveti posibilitatea sa faceti contestatie la executare si in paralel ordonanta presidentiala...de preferat este insa, sa nu ajungeti in aceasta faza.