AVOCAT TEPAR
AVOCAT TEPAR
un avocat respectabil [cica] la care am o speta si am achitat onorariu acum 3ani .mia cerut 1000e inprumut pentru 2 saptamani si nu pot sai mai recuperez ,au trecut 4 luni in fiecare saptamana al sun eu si numai abureli .cum pot eu sa recuperez bani de la excrocul asta .prieteni apropiati imi spun sa fac o plangere la barou .mentionez ca ulterior conform spuselor d_lui av are contul blocat de CAS ca ar fi actionat in instanta aceasta masura si asteapta definitiva insa mie nu mi se pare normal sa preiau problemele dansului,mai mult in luna iulie cand l am sunat pentru bani tocmai era in vacanta in grecia,motivand ca era platita dinaintea datoriei la mine si vezi doamne nu avea ce face.
Re: AVOCAT TEPAR
ai martor in prezenta caruia i`ai dat suma respectiva?
eu nu am imprumutat bani dar am platit onorariu dupa care nu mi s`a mai raspuns la telefon, avocat ce era deranjat de faptul ca l`am sunat sa`l intreb in ce stadiu este dosarul.
eu nu am imprumutat bani dar am platit onorariu dupa care nu mi s`a mai raspuns la telefon, avocat ce era deranjat de faptul ca l`am sunat sa`l intreb in ce stadiu este dosarul.
Asta se intampla cand ceva este in neregula cu dosarul (sau cu avocatul care nu vrea sa se prezinte la termen) si se apropie termenul. Nu toti, dar majoritatea avocatilor sunt niste "banditi".trigga wrote:dar am platit onorariu dupa care nu mi s`a mai raspuns la telefon, avocat ce era deranjat de faptul ca l`am sunat sa`l intreb in ce stadiu este dosarul.
am martori si am si o inregistrare telefonica in care explica unele motive ptr care intarzie cu bani,am vb. cu el acu 2 zile si am convenit de comun acord sa mi restituie in 2 transe prima in 8 sept. il mai las pana atunci si daca nu trebuie sa fac ceva nu i las munca mea lui gratis
legea legea da dreptul aproape oricarui infractor sa fie avocat.
atunci cand incepe sa profeseze devine recidivist.
ce natie suntem si noi!
ce natie suntem si noi!
completare...sau n-au apucat sa vada dosarul,ca sa-l poata studia...normal ca e deranjat,ca doar ce o sa-i spuna clientului daca el nici nu l-a vazut?!spionul wrote:Asta se intampla cand ceva este in neregula cu dosarul (sau cu avocatul care nu vrea sa se prezinte la termen) si se apropie termenul. Nu toti, dar majoritatea avocatilor sunt niste "banditi".trigga wrote:dar am platit onorariu dupa care nu mi s`a mai raspuns la telefon, avocat ce era deranjat de faptul ca l`am sunat sa`l intreb in ce stadiu este dosarul.

n-am sa inteleg in veci acest tip de comportament,cum nu pot intelege nici clientii care-si angajeaza astfel de avocati...ramane o enigma pentru mine.
angela, tipul de avocati de care vorbesti se aseamana cu unele femei.
la inceput te ia cu lugu lugu apoi te lasa cu ochii in soare si fara bani.
la inceput te ia cu lugu lugu apoi te lasa cu ochii in soare si fara bani.

aha...deci convingerea se face pe cale orala...si dupa ce au prins clientul,l-au incasat...s-a terminat ghidusia.

da' trebuie sa recunoastem ca si clientii au si ei rolul lor in alegerea unor astfel de avocati...caci se duc la pomul laudat si le place sa fie mintiti frumos...daca le zici cum stau lucrurile si nu le ceri onorariu exorbitant,zic ca esti slab pregatit si ca n-ai "cunostinte ca sa-si rezolve problema" ca nu garantezi ce garanteaza cel cu mii de E onorariu...care n-ajunge nici sa studieze dosarul...dupa, fara bani revin si realizeaza ca avocatul anterior a avut dreptate si-l roaga sa preia cauza,asta dupa ce in prealabil s-au pierdut 2 faze procesuale si mare lucru nu mai de facut...evident ca sunt si secati de bani...
@av. bebe:ma gandeam ca s-a mai dezghetat lumea intre timp...a mai aparut si facilitatea internetului...oamenii sunt informati...se faceau din astea asa...dupa '90 imediat.
Ma rog,autoarea topicului l-a imprumutat pe avocatul respectiv...deci nu vorbim de onorariu.
BUNA DIMINEATA as vrea sa va povestesc ceva in ceea ce priveaste alegerea unui avocat de catre un client.In momentul in care ai o problema pe care consideri ca nu o poti rezolva numai in instanta te interesezi de la cunostinte de un avocat bun si serios,ajungi la cabinetul lui ai spui problema si de foarte multe ori ti se spune EU AM PREA MULTE PROCESE DAR TE RECOMAND UNUI COLEG........si uite asa ajungi la avocati care nu sant nici seriosi nici profesionisti,acelasi procedeu este si la medici.av_bebe wrote:legea legea da dreptul aproape oricarui infractor sa fie avocat.
ce natie suntem si noi!
@ingrid si eu am fost intr`o situatie asemanatorare cu alegerea avocatilor. prima data mi s`a recomandat avocatul nr 1 ca fiind bun, mai ales ca sotia este fost judecator, al 2'lea avocat a fost recomandat de catre o prietena de familie ce se invarte in lumea notarilor, juristilor s.a.m.d, iar al 3`lea avocat l`am cunoscut dupa ce am fost trimisa de la un avocat la altul prin intermediul unei cunostinte care este tot avocat, fost procuror de penal care s`a retras din dorinta de a mai trai.
cu alegerea avocatilor e destul de dificil pt ca nu poti lua un avocat si sa`i dai teste de cunostinte generale, sa vezi cate procese castigate vs pierdute are, cat de bine cunoaste legea in vigoare.
din cati avocati am intalnit pana acum cam toti se invart in jurul sumei de 1000 euro, cu mici exceptii.
cu alegerea avocatilor e destul de dificil pt ca nu poti lua un avocat si sa`i dai teste de cunostinte generale, sa vezi cate procese castigate vs pierdute are, cat de bine cunoaste legea in vigoare.
din cati avocati am intalnit pana acum cam toti se invart in jurul sumei de 1000 euro, cu mici exceptii.
eu pe av. de care vorbeam l am cunoscut acum 3 ani la recomandarea unui fost procuror in prezent av. si acest domn,atunci am avut o speta ptr. care am platit comision rezonabil si am fost multumita de prestatia av.deci am ramas amici.In lunai mai intalnindul intamplator ma rugat sai imprumut 1000e ptr. 2 saptamani i am dat ptr-ca voiam sal ajut si acuma nu mai pot sa recuperez bani.Adevaru este ca eu am avut toata rabdarea dar.........ma mir ca nu este constient ca eu daca o sal actionez ptr. abuz de incredere o sa aiba de suferit reputatia dansului.eu totusi astept pana pe 8 septembrie si daca nu restituie nici de data asta ..............va multumesc ptr.raspuns
buna ziua.
daca nu detineti un inscris sub semnatura privata in care dl. av. recunoaste ca l-ati imprumutat cu suma de bani respectiva, nu prea aveti ce-i face.
proba cu martori nu se admite in acest caz, avand in vedere cuantumul datoriei ..
daca nu detineti un inscris sub semnatura privata in care dl. av. recunoaste ca l-ati imprumutat cu suma de bani respectiva, nu prea aveti ce-i face.
proba cu martori nu se admite in acest caz, avand in vedere cuantumul datoriei ..